zaterdag, 07 oktober 2017

Halloween Make-up | Ouder Maken

Geschreven door 
Old Lady Halloween Make-up! Old Lady Halloween Make-up!

Heb je al nagedacht over je Halloween look voor dit jaar, inclusief bijpassende make-up?

De Herfst is begonnen en dat betekend ook dat het alweer bijna Halloween is!

Na de vampier en zombie looks laat ik je in dit artikel een make-up tutorial zien hoe je jezelf ouder kunt maken. Jaag je vrienden en familie de stuipen op het lijf met de creepy old you tijdens Halloween!

Old Face Make-up | Maak jezelf ouder

Jezelf ouder te maken met make-up is helemaal niet zo heel moeilijk. Je moet alleen even weten hoe je dat het beste kunt doen. Meet jezelf een old face aan en je bent ready to go voor Halloween!

halloween makeup oude vrouw 1 Hersteld

In het filmpje hieronder laat ik je stap voor stap zien hoe ik mezelf ouder maak met make-up, als een oud vrouwtje. Inclusief mijn haar! Onder het filmpje geef ik nog wat extra tips en vertel ik je welke producten ik hiervoor heb gebruikt. Enjoy!!

Make-up Tips | Ouder Maken

  • Om je gezicht ouder te maken is het belangrijk dat je vooral rimpels maakt óf de lach rimpeltjes die je al hebt meer benadrukt ;-). Dit doe je door de rimpel lijnen met een bruine matte oogschaduw tint in te vullen. Om het echte rimpels te laten lijken breng je naast de donkere tint een lichte huidkleurige matte oogschaduw tint aan. Op deze manier krijg je een diepte effect.
  • Verder kun je wat extra schaduwen op het gezicht aanbrengen met een matte bruine tint en met een rode oogschaduw tint kun je wat couperose op de wangen aanbrengen.
  • Ook heb ik met een bruin potlood en matte oogschaduw tinten hier en daar wat pigmentvlekken gemaakt.

In het filmpje kun je al deze stappen één voor één bekijken!

oude vrouw make up Hersteld

Welke producten gebruik ik?

De make-up producten die ik heb gebruikt komen deels uit mijn dagelijkse make-up stash en deels uit mijn visagie/grime koffer. Hieronder vind je alle producten op een rij én laat ik je ook goede alternatieven zien die je eventueel kunt gebruiken.

Of ga je liever voor de Unicorn look?

Happy Halloween & Be (Creepy) Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •