zaterdag, 15 oktober 2016

Zombie make-up tutorial Halloween | Walking Dead inspiratie

Geschreven door 
Zombie Make-up Look voor Halloween! Zombie Make-up Look voor Halloween!

Als Walking Dead fan ga je met Halloween natuurlijk als zombie verkleedt en dáár hoort uiteraard een creepy make-up look bij!

Als zombie moet je gezicht getransformeerd worden in een bloedende, etterende met wonden bezaaide huid. Dit ziet er soms heel ingewikkeld uit, maar het is makkelijker dan je denkt!

In deze make-up tutorial laat ik je zien hoe je met behulp van een aantal basis producten je jezelf gemakkelijk kan transformeren in een zombie voor Halloween. Kijk je mee?

Makkelijk zombie make-up tutorial | Halloween

In deze zombie make-up tutorial voor Halloween maak ik gebruik van simpele producten waarvan sommige zelfs te vinden zijn in het keukenkastje en je make-up stash. Voor de etterende huid gebruik maak ik gebruik van havermout en voor de snijwond gebruik ik stukjes tissue. Daarnaast zijn er een paar grime producten nodig zoals vloeibare latex en nepbloed. Om kleur in de zombie look aan te brengen maak ik vooral gebruik van matte oogschaduw tinten zoals paars, blauw, grijs en geel en voor meer diepte gebruik ik water schmink in de kleuren rood en zwart.

Voor deze zombie make-up tutorial ben ik geïnspireerd door de tv-serie The Walking Dead. Ik ben een groot fan van The Walking Dead en van zombies, dus een zombie make-up tutorial voor Halloween kon niet uitblijven dit jaar.

zombie 2

Hieronder kun je de stap voor stap make-up tutorial bekijken van mijn zombie versie. Kijk je mee?

Producten die ik heb gebruikt voor deze zombie look

De meeste producten die ik voor deze zombie make-up look heb gebruikt zijn makkelijk verkrijgbaar. Voor de grime spulletjes kun je vaak wel terecht bij een verkleedwinkel of speciale grime winkel. De meeste producten die ik heb gebruikt zijn van Grimas en Kryolan. Hieronder zet ik alle producten nog even voor je op een rij inclusief link naar de desbetreffende webshop waar het product verkrijgbaar is.

Geen zin om zelf nepwonden te maken?

zombie 1

Ga jij dit jaar voor de zombie look met Halloween?

Happy Halloween & Be Dazzled!!

halloween

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •