zaterdag, 11 maart 2017

Awesome Chocolate

Geschreven door 
5x Awesome Chocolate! 5x Awesome Chocolate!

Hoe Awesome is een chocolade merk met de naam Awesome Chocolate?

Awesome Chocolate staat voor heerlijke chocolade met té gekke smaakcombinaties! Denk hierbij aan de smaak amandel met karamel gecombineerd met een krachtige zeezout twist of de smaken van pure Belgische chocolade in combinatie met de smaak van zoetzure cranberry.

In totaal zijn 5 verschillende Awesome Chocolate smaken uitgebracht en daar ga ik je in dit artikel wat meer over vertellen. How Awesome ;-)!

Awesome Chocolate | The Brand

Een tijdje terug vertelde een (kappers)klant van mij over haar project waar ze mee bezig was, namelijk Awesome Chocolate. Chocolade met verrassende smaakcombinaties en van hoge kwaliteit. Wie is er nou niet gek op chocolade? Mijn interesse was in ieder geval meteen gewekt!

Met de chocolade van Awesome Chocolate creëer je even een rustig verwenmomentje voor jezelf in je drukke schema, zodat je er na deze Awesome break weer tegenaan kan! De echte Belgische chocolade en Amerikaanse syrup zorgen voor een happy moment, een Awesome moment voor jezelf of om te delen met anderen. (Tip: ik zou het gewoon lekker zelf opeten ;-))

Awesome Chocolate draagt het UTZ keurmerk. UTZ is een programma en keurmerk voor duurzame landbouw dat leidt tot duurzame producten. Het is het grootste programma in de wereld voor duurzame cacao.

UTZ gecertificeerde cacao wordt geproduceerd in 18 landen en wordt verkocht in 134 landen, waaronder Nederland. Sinds 2009 is er genoeg UTZ gecertificeerde cacao geproduceerd om 21 miljard chocoladerepen van te maken.

Bij Awesome zijn ze net als UTZ vóór eerlijke handel met extra zorg voor zowel mens als milieu. Zo helpt iedereen een beetje mee aan een betere wereld. En zeg nou zelf, chocolade smaakt toch net iets beter wanneer je weet dat iedereen er profijt van heeft?!

Awesome Chocolate | De Smaken

Awesome Chocolate heeft 5 verschillende smaken op de markt gebracht. Alle 5 de smaken kreeg ik cadeau om uit te testen!

Cranberry Dark

awesome chocolate cranberry dark

Awesome, dat is de enige manier om deze chocolade te omschrijven. De volle diepe smaak van de pure Belgische chocolade gecombineerd met de zoetzure cranberry is een powercombinatie. Misschien ben je ver van huis en verlang je naar een stukje thuis of doet de smaak je juist denken aan vroeger. Een stukje herkenbaarheid voor iedereen en een Awesome moment binnen handbereik.

Awesome Chocolate Cranberry Dark is voor de cranberry liefhebbers een absolute must-try!

Almonds Caramel & Sea Salt

awesome chocolate almonds caramel sea salt

Met Almonds Caramel & Sea Salt moet je bijna uitkijken dat je er niet verslaafd aan raakt. Een rijke smaak bom van witte chocolade met karamel en amandel. Een krachtige zeezout twist laat je verlangen naar meer. De Belgische chocolade is van hoge kwaliteit en dat proef je terug. Neem het er vandaag lekker van en creëer een AWESOME moment voor jezelf.

De combinatie van karamel, amandel en zeezout lijkt misschien wat vreemd, maar persoonlijk vind ik dit een geweldige smaaksensatie! Juist de mix van zoet en zout bij elkaar, lekker!!

Maple Pecan

awesome chocolate maple pecan

Knapperige stukjes pecan noot omhuld met een dikke laag Belgische witte chocolade komen je smaakpapillen tegemoet. De verrassing van dit stukje genot zit hem in de combinatie met echte Amerikaanse ahornsiroop. De smaak is zo verleidelijk dat, als je niet oppast, je zo het hele zakje leeg eet. Na een drukke dag op je werk, heb je vast zin in zo’n AWESOME moment voor jezelf.

Wie van witte chocolade houdt en een echte zoetekauw is, moet zeker de Maple Pecan eens uitproberen!

Macadamia Milk

awesome chocolate macademia milk

Wanneer je de eerste hap neemt van de Macadamia Milk, dan weet je dat je verwenmoment begonnen is. Een dikke laag Belgische melkchocolade komt je tegemoet en nog voordat je daarvan bekomen bent, kom je bij de supergrote geroosterde macadamia noot. Met deze grote bonk met heerlijkheid, zorg je voor je eigen AWESOME moment.

Een grote bonk Awesomeness!! Yummie!

Pecan Milk

awesome chocolate pecan milk

Een knapperige pecan noot omhuld met een heerlijke dikke laag Belgische melkchocolade, dat is hoe de Pecan Milk zich het beste laat omschrijven. Met 70% melkchocolade en een AWESOME crunch, waan je je even helemaal in je eigen wereld. Laat alles even voor wat het is en geniet van jouw AWESOME moment.

Deze laatste is mijn favoriet, hier zou ik zo het hele zakje in één keer leeg van kunnen eten ;-).

Stuk voor stuk vind ik de smaken van Awesome Chocolate heerlijk met de Pecan Milk als grote favoriet! Awesome Chocolate is een uniek concept met lekkere chocolade voor een momentje voor jezelf of als lekkere snack tijdens de koffie/thee of op een feestje.

Vanwege de bijzondere smaken én de mooie verpakkingen weet Awesome Chocolate zich te onderscheiden van andere chocolade merken. Een lekker alternatief voor wie de gewone chocoladereep of chocolade pinda zat is geworden en eens iets anders wil!

Gun jij jezelf ook zo’n AWESOME moment? Elk Awesome Chocolate pakje bevat 100 gram en is exclusief verkrijgbaar vanaf € 1,99 bij Albert Heijn.

Heb jij de Awesome Chocolate al geprobeerd? Wat lijkt jou de lekkerste smaak?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •