zaterdag, 11 september 2021

Goedkope Kappersschaar | Testen & Review

Geschreven door 
Budget versus pro kappersschaar! Budget versus pro kappersschaar!

Een goede kappersschaar is meestal geen goedkope aanschaf, maar hoe zit het dan met die budget kappersscharen die je bij de drogist kunt kopen? De prijs is erg aantrekkelijk, maar werkt het ook?

Kun je met een goedkope kappersschaar die niet meer dan € 10,- kost een fatsoenlijk kapsel knippen?

In dit artikel test ik 2 kappersscharen van Kruidvat uit en deel ik je mijn bevindingen.

Kappersschaar van Kruidvat

De afgelopen jaren hebben heel wat mensen een kappersschaar in de hand genomen om hun eigen haar of het haar van een huisgenoot te knippen. Kappersscharen zijn er van verschillende merken zowel professioneel als van de drogist in verschillende prijsklassen.

Al jaren knip ik zelf graag met de scharen van Jaguar, maar was toch benieuwd hoe een "kappersschaar" van minder dan een tientje werkt. Mijn oog viel op de gewone knipschaar en de uitdunschaar van Kruidvat. Per stuk kosten deze scharen € 7,99. Een echt koopje dus. Of is het duurkoop?

goedkope kappersscharen testen

Goedkope kappersscharen testen

In de video hieronder test ik uitgebreid goedkope kappersscharen die bij de drogist verkrijgbaar zijn. Tevens laat ik de verschillen zien tussen deze amateur kappersscharen en mijn professionele kappersscharen. Ik beoordeel de scharen op gebruiksvriendelijkheid, de scherpte en resultaat verschillen.

Ben je benieuwd? Check de video hieronder!

Vind je dit soort haar video's super leuk, handig én interessant om te bekijken? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's en haartips!

Wil je een goede kappersschaar kopen?

Zoals ik in de video heb verteld hoeft een goede kappersschaar niet per se heel erg duur te zijn. Uiteraard zijn er wel kwaliteitsverschillen, ook in professionele scharen. Hierin is het jouw eigen keuze die je maakt.

Hieronder heb ik een aantal fijne en goede kappersschaar merken voor je op een rij gezet. Ben je van plan om een kappersschaar of kappersscharen set aan te schaffen? Houd er dan ook rekening mee of je een rechtshandige of linkshandige schaar nodig hebt!

Be Dazzled!!

KNIPCURSUS

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •