woensdag, 20 augustus 2014

Sunkissed Summer TAG

Geschreven door 
Koh Phi Phi Thailand Koh Phi Phi Thailand

Sunkissed Summer TAG is een TAG met allerlei vragen die betrekking hebben op de Zomer. Denk hierbij aan must have Zomer make-up product, droomvakantie, favoriete zomergeur enzovoorts.

Ik kwam deze Sunkissed Summer TAG voornamelijk op Engelstalige blogs tegen en op enkele Nederlandse blogs. Ook ben ik hier verschillende versies van tegengekomen met een verschillend aantal vragen. Dus voor deze TAG heb ik alle vragen die ik ben tegengekomen bij elkaar gezet en daar de 20 leukste van overgenomen. We zitten nu halverwege de maand Augustus en na fantastisch zomerweer te hebben gehad, lijkt het nu wel Herfst!! Hopelijk slaat het weer binnenkort weer om voor een zwoele nazomer. Maar voor nu breng ik je eventjes terug naar die fijne Zomer die we al hebben gehad met dit artikel.

Ben je er klaar voor? Daar komt ie :-)

Sunkissed Summer TAG:

 • 1) Wat is je favoriete product om een mooie Sunkissed Summer glow te bereiken?

Ik gebruik de Maxi Delight Bronzer van Bourjois om een mooie zomerse glow te creëeren op het gezicht. In deze bronzer zitten mooie kleine shimmers die je huid laten stralen.

Sunkissed Summer TAG

 • 2) Welk boek raad je aan om op vakantie te lezen?

Aan de ene kant is het lekker om een boek te lezen waarbij je niet veel hoeft na te denken. Ik doel hier bijvoorbeeld op chicklits. Sophie Kinsella en Lauren Weisberger vind ik leuke schrijsters. Maar een goede thriller kan ook fijn lezen in de Zomer. Hex van Thomas Olde Heuvelt is de laatste die ik heb gelezen. Houd je niet van hele enge thrillers dan is het geen aanrader ;-)

 • 3) Wat is je favoriete zomergeur?

Eigenlijk ben ik niet zo goed met geuren. Ik ben slecht in geuren herkennen enzovoorts. Dus...... Maar de geur die mij aan de Zomer doet denken is die van de zoute zee.

 • 4) De zon schijnt en het is tijd om naar buiten te gaan. Wat doe je het liefst?

Lekker buiten een boek lezen op onze steigerhouten loungebank of Geocachen!

 • 5) Wat is je favoriete Summer food?

In de Zomer heb ik vaak minder trek in een warme maaltijd. Als het een warme dag is eet ik graag een salade met tonijn erin en een honing mosterd dressing erover heen.

 • 6) Zonnebrandcrème is het hele jaar door belangrijk, maar in de Zomer wordt het past echt een must have. Wat is je favoriete zonnebrandcrème?

Ik gebruik bijna altijd een zonnenbrandcrème van L'Oreal. Deze Zomer gebruik ik de Sublime Sun SPF 20, hier zit gelijk ook een mooie shimmering in. Op mijn gezicht gebruik ik een hogere SPF, namelijk SPF 50. Deze gebruik ik vooral in het begin van de Zomer om pigmentvlekken in het gezicht te voorkomen.

Sunkissed Summer TAG

 • 7) Wat doe je om af te koelen nadat je een hele dag in de zon hebt doorgebracht?

Een douche nemen. Warm of koud? Een beetje afwisselend, ik eindig meestal met koud. Vooral even de koude straal op mijn benen zodat die ook weer verkwikkend aanvoelen.

 • 8) Hoe draag je je haar in de Zomer?

Het ligt eraan. Mijn haarlengte valt op mijn schouders. Op een hele warme dag steek ik het haar op, zodat het niet in mijn nek plakt. Verder draag ik het ook wel veel los in de Zomer met de punten naar buiten geföhnt.

 • 9) Wat is je favoriete kleur nagellak deze Zomer 2014?

Deze Zomer draag ik graag een turquoise kleur op mijn nagels! Turquoise & Caicos van Essie en For Audrey van China Glaze.

Sunkissed Summer TAG

 • 10) Soms is het lekker om voor de t.v. te chillen. Welke programma's of films raad je aan voor de Zomer?

Sinds kort kijk ik Breaking Bad en ben verslaafd!

 • 11) Draag je foundation, bb-cream, iets anders of helemaal niets in de Zomer?

Ik draag als basis altijd de cc-cream van L'Oreal, dat geldt voor elk seizoen. Dit product is voor mijn huid perfect om de roodheid op mijn wangen te neutraliseren. Daarnaast gebruik ik een foundation en poeder. Als mijn gezicht wat bruiner is geworden van de zon gebruik ik deze producten wat minder. Als ik bijvoorbeeld naar het strand ga, dan gebruik ik alleen de cc-cream en een poeder.

 • 12) De zon schijnt fel. Wat kies je: een hoed of een zonnebril?

Als ik moet kiezen, kies ik een zonnebril. Maar als ik op vakantie ben in een zonnig land, dan draag ik ook meestal nog een hoedje erbij :-)

Sunkissed Summer TAG

(Stedentrip Marrakech)

 • 13) Wat is je favoriete zomerhit van 2014?

Prayer in C van Lilly Wood and The Prick! Lekker nummer!!

 • 14) Heb je een Summer Bucket List? Zo ja, wat staat daar dan op?

Nee, eigenlijk niet. Heb jij een Summer Bucket List?

 • 15) Wat kies je: bikini, tankini of een badpak?

Bikini!

 • 16) In de Zomer kan het behoorlijk warm zijn......dus zweten geblazen! Wat is je favoriete anti-zweet product ( deo, huidverzorging, make-up of iets anders)?

Naast deodorant is poeder ook een favoriet. Het zorgt ervoor dat de huid niet zo gaat glimmen van het transpireren.

 • 17) Ga je op vakantie of ben je al geweest? Zo niet, wat is je droomvakantie?

Ik ben in Mei vijf dagen naar Marrakech op stedentrip geweest. Dat was super! Verder ga ik meestal niet in de Zomer op vakantie. Wij maken (als het kan) graag verre reizen en dan is het voorjaar of najaar geschikter qua temperatuur om te gaan. Ik heb nog een hele verlanglijst aan droombestemmingen. De eerst volgende bestemming wordt Japan!!

 • 18) Ga je liever naar het strand of het zwembad?

Strand. Ondanks dat ik dicht bij het strand woon, kom ik er in de Zomer eigenlijk niet zo vaak. In de Winter kom ik er meer om lekker uit te waaien! Op een zonnige vakantie bestemming ga ik wel vaker naar het strand.

Sunkissed Summer TAG

(Sihanoukville in Cambodja)

 • 19) Wat is je must have Zomer make-up product?

Zonder twijfel is dat voor mij waterproof mascara! Dit gebruik ik niet alleen in de Zomer, maar het hele jaar door vanwege mijn snelle traanogen. In de Zomer is het helemaal handig, als je uit de zee of het zwembad komt je niet gelijk de pandalook hebt wegens uitgelopen mascara!

 • 20) Wat is je favoriete ding van de Zomer?

Ik denk dat dat het lang licht buiten zijn is én de zon natuurlijk. Door die combi krijg je gewoon meer energie :-)

Dit waren mijn persoonlijke antwoorden op de Sunkissed Summer TAG. Wil je deze TAG overnemen? Ga gerust je gang!

Ik ben benieuwd wat jouw antwoorden zijn!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •