maandag, 30 juni 2014

TAG: First Things

Geschreven door 
First Things TAG, mijn eerste auto First Things TAG, mijn eerste auto

Tag's, ik zie ze regelmatig voorbij komen op verschillende blogs en vind ze altijd erg leuk om te lezen en/of bekijken. Zelf liep ik al een tijdje met het idee om ook af en toe eens een tag te posten, maar welke?

Voor mijn eerste tag vond ik het wel toepasselijk om iets als de First Tag, First Time Tag of First Things Tag te doen. Dus ik ben op zoek gegaan bij verschillende blogs. Ik kwam er al gauw achter dat er best wel wat varianten zijn. En dat maakt natuurlijk helemaal niet uit, is alleen maar leuk. Ik heb besloten om als mijn eerste tag de first things tag te doen. Voor degene die niet weten wat een tag precies inhoud, het is een lijstje met vragen die persoonlijk worden ingevuld. De first things tag gaat over dingen die je als eerste doet of voor het eerst gedaan hebt. Het gaat hier absoluut niet over intieme vragen o.i.d. Nee, het zijn gewoon leuke vragen waarbij je iets meer te weten komt over iemand. In dit geval dus over mij :-)

TAG First Things

 • Eerste ding dat je doet als je 's ochtends wakker wordt

Dat is een harde klap op mijn wekker geven en nog 10 minuutjes verder slapen. Als ik daarna dan echt wakker wordt, dan was ik mijn gezicht, kleed ik me aan, doe ik mijn haar en make-up, konijn Flappie aaien, ontbijten en de deur uit! Dit alles in zo'n 20 minuten.

 • Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat

De laatste jaren ga ik niet meer naar de sportschool. Wel ga ik naar de tennisvereniging waar ik tennis. Het eerste wat ik doe als ik daar kom is kijken wel tennisbaan er als eerste vrij komt.

 • Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school

Op school zit ik allang niet meer, maar ik werk wel vijf dagen buiten de door. Als ik thuiskom zet ik de tv in de keuken aan en begin met eten koken.

 • Mijn eerste auto

Dat is mijn eerste Dazzling Beauty mobiel, een zwarte Opel Agila.

TAG First Things

 • Eerste verkeersongeluk/overtreding

Ahhhh dat weet ik nog goed! Toen ik 16 jaar was reed ik stapvoets (ik stond bijna stil) op mijn scooter DJ Kymco zonder helm over de kermis en werd aangehouden door de politie. Ik kreeg toen dus een bekeuring voor het rijden zonder helm.

 • Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was

Kapster! Vanaf ongeveer mijn vierde jaar wilde ik al kapster worden. En dat is gelukt, ik ben nu nog steeds werkzaam als kapster, maar dan wel in mijn eigen bedrijf!

Dazzling Beauty by Tessa

 • Eerste keus qua drinken

Sapjes en dan voornamelijk appelsap.

 • Eerste keus qua dessert

Ik houd eigenlijk niet zo van een dessert. Na een warme maaltijd vind ik het een soort "zonde" om mijn maag te vullen met koud ijs of iets dergelijks. Als ik wel een dessert neem is het eerder iets als chocolademousse, maar meestal zit ik gewoon te vol om nog iets na te nemen.

 • Eerste liedje dat in je opkomt

Paperplane van Di-rect.

 • Mijn eerste grote aankoop

Ja dat moet mijn scooter zijn! Ik denk dat ik daar toen ongeveer 2500 gulden voor heb betaald. Ja je leest het goed GULDEN :-)!!

 • Mijn eerste baantje

Dat was bij mijn vader in de tuin. Lekker makkelijk, er was altijd wel werk en op 1 minuut lopen van huis. Het was vaak wel vroeg beginnen, 6.00 uur 's ochtends! Midden in de zomer waren we dan om 12.00 uur klaar, dus konden we 's middags naar het strand! Ik werkte in de Chrysanten.

 • Eerste keer in het vliegtuig

Dat weet ik nog! Ik was 4 jaar en we gingen met het hele gezin op vakantie naar Samos (Griekenland). Veel weet ik niet meer van die vakantie, maar ik weet wel dat ik het eng vond. Nu vele jaren later heb ik al vele keren in een vliegtuig gezeten, ook naar andere werelddelen, en ik vind het nog steeds een beetje spannend ;)

TAG First Things

Dit was mijn allereerste tag! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Ik tag iedereen die deze tag ook wil doen!!

Ken jij leuke tags? Laat ze gerust hieronder achter bij de reacties!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •