vrijdag, 07 november 2014

Blog Dazzling Beauty Update

Geschreven door 
Blog van Dazzling Beauty Blog van Dazzling Beauty

Het beautyblog van Dazzling Beauty heeft een nieuwe update te melden!

Het bloggen voor Dazzling Beauty gaat de laatste tijd heel erg goed! Dit zie ik ook aan de statistieken, meer bezoekers! Mijn allereerste artikel kwam ongeveer zo'n drie jaar geleden online, Dazzling Beauty in Thailand. Het beautyblog van Dazzling Beauty was toen geboren. In de afgelopen drie jaar is het een beetje wisselvallig geweest, veel artikelen per week dan weer minder per week, een tijdje niets, wisselende onderwerpen. Ik was lerende en zoekende wat ik nou precies met mijn blog wilde en ik geloof dat ik de laatste maanden mijn draai heb gevonden.

Beauty blog Dazzling Beauty

Ik besloot een tijdje terug om wat constanter te gaan bloggen, twee keer per week op woensdag en zondag. Omdat ik naast het bloggen mijn dagen goed kan vullen met de core bussines van Dazzling Beauty (hairstyling en visagie) is het voor mij op dit moment niet haalbaar om iedere dag een nieuw artikel online te zetten, hoe leuk ik het bloggen ook vind. Nee, dan wordt het afgeraffeld en daar hou ik niet van. Ook heb ik voor mijzelf de onderwerpen uitgekozen waarover ik wil bloggen. Mijn passie ligt bij alles wat met haar en make-up te maken heeft, dus deze onderwerpen zul je vaak terug zien. Naast haar en make-up komen ook reizen en DIY's aan bod en soms komt er iets persoonlijks voorbij.

Op deze manier ben ik nu dus al even bezig en ik vind het de hoogste tijd worden voor meer!!! Vanaf nu zal er ook iedere vrijdag een nieuw artikel online komen!! Dus drie keer per week, woensdag, vrijdag en zondag. De blogposts kunnen in verschillende vormen voorbij komen, denk hierbij aan: een geschreven artikel met foto's, een filmpje of een vlog.

Je kan bij Dazzling Beauty artikelen vinden over productinfo, how-to's, tutorials, trends, leuke weetjes, DIY's en meer! Als je suggesties hebt voor artikelen dan kun je die altijd bij de reacties op de site achterlaten of op de verschillende social media kanalen.

Dazzling Beauty op Pinterest

Dazzling Beauty is tegenwoordig ook op Pinterest te vinden! Hier kun je terecht voor inspiratie, zoals bijvoorbeeld kapsels, make-up, DIY's enzovoorts. Vind je het leuk, kom dan gezellig op Pinterest volgen! Hieronder zal ik even de linkjes plaatsen met de kanalen van Dazzling Beauty.

De laatste update in de rij! Ik heb eindelijk daglicht lampen aangeschaft. Vooral nu het weer vroeg donker is en de zon zich iets minder vaak laat zien, merk ik dat vooral aan mijn foto's en filmpjes. Vaak komen de kleuren niet mooi uit en ziet het er allemaal wat grauwer uit. Daar gaat verandering in komen (hoop ik ;-)).

Dat was het wel zo'n beetje voor nu. Houd Dazzling Beauty dus goed in de gaten; op woensdag, vrijdag en zondag een nieuw artikel!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •