zaterdag, 16 oktober 2021

11x Halloween Looks | Make-up & Schmink

Geschreven door 
11 makkelijke Halloween make-up en schmink tutorials! 11 makkelijke Halloween make-up en schmink tutorials!

Met Halloween kun je je helemaal uitleven met make-up en/of schmink. Hoe enger, hoe beter! Voordat je aan de slag gaat, is het wel handig om een plan voor je scary look te hebben.

Hoe wil je er uit zien? Ga je als heks, vampier, Pennywise de clown of tover je jezelf om alsof je vanaf de Melkweg naar aarde bent gezonden?

In dit artikel heb ik 11 van Dazzling Beauty's best of Halloween looks voor je samen gebundeld! Makkelijke make-up en schmink tutorials voor man en vrouw!

11x makkelijke Halloween make-up en schmink tutorials

In de video hieronder heb ik 11 van mijn Halloween tutorials samen gebundeld. De looks wisselen zich af door make-up en/of schmink te gebruiken. Ik laat je handige trucjes en tips zien zodat je gemakkelijk een scary Halloween look kunt creëren.

Wil je een uitgebreidere versie van een bepaalde look zien? Onder de video vind je alle losse (uitgebreidere stap voor stap) tutorials op een rij.

Ben je al geabonneerd op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty? Ik zou het super tof vinden als je dat zou doen! En dan ben je gelijk als eerste op de hoogte van de nieuwste tutorials!

Halloween grimeren voor beginners

Hieronder heb ik alles Halloween tutorials die je in bovenstaande video voorbij hebt zien komen nog even voor je op een rij gezet. Vaak kun je met een paar producten al een toffe Halloween look creëren. Succes!!

Bekijk hier ALLE Halloween make-up/schmink tutorials van Dazzling Beauty!

Be Scary Dazzled & Happy Halloween!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •