donderdag, 10 november 2016

TK MAXX Den Haag + Shoplog

Geschreven door 

TK Maxx opende op donderdag 20 oktober 2016 een filiaal in Den Haag. Het Amerikaanse bedrijf is een echte prijzenknaller en is in Amerika bekend onder de naam TJ Maxx. Onder Amerikaanse YouTubers is deze winkelketen razend populair dus was ik al bekend met het concept. Ik heb dan ook al vele TJ Maxx shoplogs voorbij zien komen.

TK Maxx is de Europese versie van het Amerikaanse moederbedrijf TJ Maxx en heeft dit jaar al een paar winkels geopend in Nederland. De Grand Opening van een TK Maxx filiaal kon ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan, dus ik nam een kijkje en ging naar huis met een volle tas geshopte spulletjes :-). In dit artikel vertel ik je wat meer over TK Maxx en vind je mijn shoplog. Kijk en lees je mee?

TK Maxx

"TK Maxx is een off-price winkel. Voor ons is waarde een combinatie van merk, mode, prijs en kwaliteit. In tegenstelling tot normale winkels doen wij niet aan promotie, uitverkoop of andere trucs, wij hebben gewoon grote labels en designerjuweeltjes die 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs. De prijzen zijn lager dan de prijzen in grote winkels of boetieks, elke dag weer. We zijn ook geen outletwinkel. Een outletwinkel verkoopt doorgaans artikelen van een enkele fabrikant of designer. Wij zijn anders. Wij brengen je grote merken van duizenden fabrikanten en designers uit de hele wereld.

Onze inkopers zijn het hele jaar door op jacht naar de hotste merken en designerproducten van het seizoen; van mode voor de hele familie tot accessoires, beauty producten en artikelen voor in huis.

Wij kopen artikelen van allerlei grote namen, designerlabels, topmerken en nieuwe merken en artikelen van designers die bekend staan om hun stijlvolle mode en unieke stukken. Daarnaast laten we ook artikelen speciaal voor ons produceren om onze klanten exceptionele mode en kwaliteit te bieden tegen een ongelooflijke prijs. Onze inkopers kopen tal van verschillende kleuren, stijlen en stoffen in zodat er altijd voldoende keuze is. Onze inkopers zijn opportunistisch en ondernemend. Ze hebben oog voor merken, mode en kwaliteit en kunnen uitstekend onderhandelen. Zo kunnen ze de tegen laagst mogelijke prijzen inkopen en profiteer jij mee van de besparingen.

Soms, tijdens hun reis over de hele wereld, kunnen onze inkopers niet weerstaan aan de geweldige artikelen die ze vinden. Wij kopen bijvoorbeeld prachtig glaswerk uit Polen, luxe kasjmier en merinowol uit Italië en hoogwaardige beauty producten uit de hele wereld. Wij zijn altijd op zoek naar geweldige merken, mode, kwaliteit en waarde, waar en wanneer dan ook."

Bron TK Maxx.

TK Maxx Den Haag

Eerlijk gezegd had ik verwacht dat de TK Maxx een deel in beslag zou nemen van het voormalige V & D pand in Den Haag. Tot mijn verbazing bleek dit niet zo te zijn, de TK Maxx winkel zit juist aan de overkant naast de winkel van Lush. In eerste instantie leek de winkel niet zo heel groot tot dat ik zag dat er nog een roltrap naar beneden ging. De TK Maxx winkel in Den Haag bevat naast de begane grond ook nog een hele grote kelder verdieping wat deze winkel behoorlijk groot maakt!

Leuk, leuk, leuk, ik keek m'n ogen uit!

Na een rondje op de begane grond langs de rekken vol schoenen en beauty producten nam ik de roltrap naar beneden. De -1 verdieping was nog groter vol met kleding, sportartikelen, een baby-en kinderkleding gedeelte, speelgoed en interieuraccessoires. Ik kwam bekende merken tegen, minder bekende merken en óók wat designerlabels. Sommige prijzen waren inderdaad spotgoedkoop, andere vond ik nog aan de prijzige kant wat inhoud dat de dure items normaal gesproken een hele hoge prijs hebben. Hieronder zie je sfeerfoto's van hoe deze winkel eruit ziet.

Tkmaxx
Tkmaxx Winkel
Tkmaxx Den Haag
Tkmaxx Kleding
Tkmaxx Schoenen
Tkmaxx Makeup
Tkmaxx Baby
Tkmaxx Home
Tkmaxx Sport
Tkmaxx Eten
Tkmaxx Kleding 2
Tkmaxx Speelgoed

Het leek me op een gegeven moment beter om een winkelmandje te pakken, want alles los in mijn handen dragen was geen optie meer ;-). Ben je benieuwd wat ik bij elkaar gescharreld heb bij de TK Maxx? Hieronder kun je mijn shoplog bekijken en vertel ik je ook gelijk wat ik voor de artikelen heb betaald.

Shoplog TK Maxx Den Haag

In het filmpje hieronder kun je mijn TK Maxx shoplog bekijken. Ik shopte beauty producten, kleding items en lifestyle spulletjes. Van alles wat dus!

Wil je continue op de hoogte blijven van mijn nieuwste filmpjes? Je kan je geheel gratis abonneren op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty!

Heb jij al een kijkje genomen in één van de TK Maxx winkels?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •