woensdag, 06 december 2017

Glitter Lips

Geschreven door 
Party make-up met Glitter Lips!! Party make-up met Glitter Lips!!

Glitter Lips is dé perfecte party musthave op het gebied van lip producten!

Waarom? Glitter Lips blijft tot wel 8 uur op de lippen zitten zonder dat je je druk hoeft te maken dat de glitters zich all over the place bevinden.

Eerlijk gezegd was ik een klein beetje sceptisch, totdat ik de Glitter Lips uittestte!

Glitters op de lippen met Glitter Lips

De Glitter Lips lip producten zijn perfect geschikt voor feestjes. Denk hierbij aan de feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw of in de zomer aan de vele festivals enzovoorts. Een must have make-up product geschikt voor vele gelegenheden om je make-up look net even een feestelijkere touch te geven.

glitter lips 6

Van MakeUp4Beauty ontving ik een mooi pakketje met Glitter Lips in de kleur Sparkling Rose. In totaal zijn de Glitter Lips in 19 kleuren verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils!

De inhoud van een Glitter Lips verpakking bestaat uit een applicator, een Glitter Lips gloss bond en een doosje met cosmetische glitters.

glitter lips 2

Hoe breng je Glitter Lips op?

Als eerste breng je de Glitter Lips gloss bond aan over de lippen. Vervolgens dip je de applicator in het glitter doosje en breng je het aan op de lippen. Dit kun je het beste deppend opbrengen zodat de glitters goed aan de gloss bond hechten.

Tip: Voor een mooie strakke lip contour kun je eventueel eerst een lip liner aanbrengen. Zelf heb ik dit ook gedaan.

glitter lips 5

Vervolgens laat je de lippen heel even drogen en je bent ready to go!!

Is Glitter Lips een aanrader?

Glitter Lips is zeker een aanrader!! Nadat ik de Glitter Lips op mijn lippen had aangebracht verwachtte ik dat er wel wat glittertjes zouden afvallen, maar dit was zeker niet het geval! Sterker nog, ik kreeg het er met een gewone make-up remover nauwelijks vanaf! Met make-up remover op olie basis kun je het er gelukkig wel af krijgen hoor ;-).

Met Glitter Lips hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken dat je glitters verliest tijdens het drinken, feesten en zelfs zoenen!

glitter lips 7

Uit 1 doosje Glitter Lips kun je zo'n 25 applicaties halen en kost € 15,- per doosje. Bekijk alle kleuren hier op Bol.com.

glitter lips 4

Wat vind jij van glitters op de lippen?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •