zaterdag, 13 oktober 2018

Groene Heks | Halloween Schmink Tutorial

Geschreven door 
Groene heks schmink tutorial! Groene heks schmink tutorial!

Schmink jezelf als groene heks met Halloween met behulp van deze makkelijke stap voor stap heksen tutorial!

Heks Schminken

Wil je jezelf als heks schminken dit jaar met Halloween? In deze schmink tutorial laat ik je stap voor stap zien hoe ik mijzelf heb omgetoverd tot enge groene heks!
Is het moeilijk om te doen? Nee, ik denk dat jij dit ook wel kan! Met een paar basis schmink en make-up producten kun je jezelf gemakkelijk omtoveren tot een griezelige heks. In dit geval een creepy groene versie ;-). Kijk hieronder mee naar mijn versie van jezelf omtoveren in een groene heks!

Wil je geen filmpje meer missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

heks schminken

Halloween Schmink

Als je ook jezelf als groene heks wil schminken met Halloween, dan heb je wat basis schmink en make-up producten nodig. Zelf ben ik altijd een groot fan van Grimas Schmink en heb hier dan ook het één en ander van in mijn grime koffer zitten. Uiteraard kun je ook schmink van een ander merk gebruiken.

De kleuren die ik voor deze heks look heb gebruikt zijn groen (uiteraard), zwart, grijs, bordeaux rood en een vleugje goud. De kleur groen is op schmink basis dat ik na het aanbrengen hiervan heb af gepoederd met een losse gele poeder. De andere tinten zijn op oogschaduw basis. Ook maak ik gebruik van een zwart oogpotlood en mascara. Meer heb je voor deze Halloween schmink eigenlijk niet nodig.

heks met Halloween

Ben je op zoek naar de juiste schmink en make-up producten om te gebruiken voor deze creepy look? Hieronder heb ik alle producten nog eens voor je op een rij gezet. Dit kunnen dezelfde producten zijn of soortgelijke producten die je voor deze look kunt gebruiken.

Natuurlijk kun je ook nog wat extra attributen aan je groene heks look toevoegen zoals een zwarte heksenhoed, eventueel een heksenneus (deze moet dan wel groen zijn), een bijpassend heksenkostuum en als je helemaal op en top heks wilt zijn mag een heksenbezem natuurlijk niet ontbreken!

groene heks

Happy Witch Haunting & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •