vrijdag, 05 augustus 2016

Make-up look voor de Olympische Spelen 2016

Geschreven door 
Make-up look Olympische Spelen met een Hollands tintje! Make-up look Olympische Spelen met een Hollands tintje!

Rood, wit, blauw én oranje in je make-up look, maar dan heel subtiel!

De Olympische Spelen gaan van start, dus het wordt tijd om onze Nederlandse sporters aan te moedigen. Heb je geen zin om je compleet uit te dossen in het rood, wit, blauw en oranje, maar wil je gewoon een kleine Hollandse touch? In dit artikel laat ik je een makkelijke make-up look zien met een Hollands tintje speciaal voor de Olympische Spelen. Kijk je mee?

Subtiele make-up look Olympische Spelen

Om niet gelijk het gehele ooglid in de kleuren van de Nederlandse vlag of in het oranje te kleuren, heb ik voor de Olympische Spelen 2016 een wat subtielere make-up look bedacht die toch alle Hollandse kleuren bevatten.

Ik ben mijn grote visagie koffer ingedoken en vond daar kleine gekleurde steentjes. Officieel zijn deze steentjes voor het gebruik van nagelstyling, maar met behulp van goede wimperlijm kun je deze ook op de huid plakken. Verder heb je een zwarte oogschaduw of eyeliner nodig en om een extra Hollands tintje eraan toe te voegen een oranje kleur oogschaduw.

How To Olympische Spelen make-up look

Deze Olympische Spelen make-up look is heel gemakkelijk om te maken. Hieronder zie je een aantal foto's zonder en met de oranje touch.

Make Up 1
Make Up 2
Make Up 3
Make Up 4

Persoonlijk hou ik ervan om mijn oog te omlijnen met een donkere kleur, om de ogen wat meer te laten spreken. Om de look niet al te hard te maken maak ik meestal gebruik van een zwarte oogschaduw kleur. Voor deze make-up look heb ik dus alleen oogschaduw gebruikt, je kan natuurlijk zelf ervoor kiezen om de lijn wat strakker te maken door middel van een eyeliner te gebruiken.

In de buiten ooghoek heb ik een wing gemaakt met de oogschaduw. Boven de zwarte wing heb ik de steentjes in de kleuren van de Nederlandse vlag opgeplakt met de DUO Lash Glue Clear wimper lijm. Als je een ander land wilt aanmoedigen, dan kun je natuurlijk andere kleuren steentjes gebruiken.

Voor een extra Hollands tintje heb ik het uiteinde van de wing aangezet met een oranje kleur oogschaduw.

Vergeet niet om een paar laagjes zwarte mascara aan te brengen en klaar is je Olympische Spelen look voor 2016!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •