vrijdag, 09 juni 2023

Volle staart maken in dun haar doe je zo!

Geschreven door 
Tips & tricks voor dun haar! Tips & tricks voor dun haar!

Heb je te maken met dun haar en droom je ervan om een volle staart met je haren te kunnen maken? Ik laat aan je zien hoe je dat doet!

Volle paardenstaart maken in dun haar

Hoe kun je zonder het gebruik van nephaar tóch een volle paardenstaart maken in je dunne haar? Het is belangrijk dat je niet meer kijkt naar degene die meer en dikker haar hebben dan jij en ik. Zo dik en volumineus gaat ons haar niet worden. Uiteraard kun je voor extensions kiezen, maar als je dat niet wilt dan zul je moeten roeien met de riemen... uhh haren die je hebt.

Probeer je vooral op te eigen haar te focussen. Ieder haar, elk haartype inclusief de persoon die het kapsel draagt is uniek. En daar hoort ook een kapsel bij dat bij jouw unieke ik past. Als dit klopt, hoe dun of hoe dik jouw haar ook is, dan ga je dit van nature meer uitstralen en dat zorgt weer voor een fantastisch ripple effect. Stukje mindset kan wonderen doen voor je kapsel!!

Wil je daar meer over weten? Check even de programma's op myhairschool.nl die je kunt volgen.

Terug naar de volle staart die we gaan creëren in jouw dunne haar.

In de haartutorial hieronder laat ik zien hoe ik met mijn eigen dunne haar (en mijn haar is echt mega dun en fijn) meer volume creëer als ik mijn haar in een staart draag. Met deze tips en tricks kun je zelf aan de slag met je eigen volume staart. Onthoud goed dat het niet precies hetzelfde eruit hoeft te zien. Dus ga lekker uitproberen en speel een beetje met je haar wat voor jouw haartype het beste werkt. Enjoy!!

Vind je dit soort haartutorials super handig en leuk om te zien? Je bent altijd up to date van de nieuwste video's door je te abonneren op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa! Het is geheel gratis!

"Sorry, I can't hear You over the volume of my hair!"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •