zaterdag, 22 oktober 2016

Spinnen Make-up en Kapsel | Halloween Tutorial

Geschreven door 
Spinnen make-up en kapsel tutorial voor Halloween! Spinnen make-up en kapsel tutorial voor Halloween!

Spinnen horen bij Halloween en hoe heerlijk is het als jij iemand de stuipen op het lijf kan jagen met je spinachtige make-up look en spinnen kapsel tijdens dit griezelige feest?!

Voor een spinnen make-up look hoef je absoluut geen pro te zijn en kun je eindeloos variëren in het maken van een spinnenweb op je gezicht. In dit artikel laat ik je een gemakkelijk spinnen make-up tutorial zien met een bijbehorend spinnen kapsel. Kijk je mee?

Spinnen make-up tutorial | Halloween

Om een spinnen make-up te maken zijn er een paar basis kleuren nodig, namelijk wit, grijs en zwart. Uiteraard kun je natuurlijk ook een kleurrijke versie maken.

Mijn spinnen make-up look bestaat eigenlijk alleen uit een spinnenweb, de spin zelf heb ik in de haarstyle verwerkt. Deze crazy spider hairstyle vind je verderop in het artikel.

spinnen make up

Met Halloween hoeft het allemaal niet zo nauwkeurig, een rommelig spinnenweb met hier en daar wat vegen is juist perfect voor een griezelige look. In het filmpje hieronder kun je mijn spinnen make-up look bekijken en zie je stap voor stap hoe mijn look tot stand is gekomen.

De producten die ik heb gebruikt voor de spinnen make-up look zijn:

Spinnen kapsel tutorial | Halloween

Om de spinnen look af te maken hoort daar natuurlijk een spinnen kapsel bij.

In het filmpje hieronder kun je mijn spinnen knot bekijken en zie je stap voor stap hoe deze spin op mijn hoofd tot stand is gekomen.

Spullen die ik heb gebruikt voor het spinnen kapsel zijn:

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe video's? Abonneer je dan geheel gratis op het Youtube kanaal van Dazzling Beauty.

Tip: Ga je liever als zombie met Halloween? Check dan even de zombie tutorial geïnspireerd op The Walking Dead!

spinnen make up halloween

Be Dazzled!!

halloween

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •