zaterdag, 16 september 2017

W7 Strobe Time | Highlighter Tutorial

Geschreven door 
Highlighten met W7 Strobe Time! Highlighten met W7 Strobe Time!

Een highighter mag eigenlijk niet meer ontbreken in je dagelijkse make-up look! Iedereen wil toch een mooie glowy uitstraling?

Met het Strobe Time! Palette van W7 heb je dat iedere ochtend zo voor elkaar. Moeilijk is het niet, je moet alleen even weten op welke punten in het gezicht je de highlighter kunt aanbrengen. O ja, en het Strobe Time! Palette van W7 is ook nog eens lekker budget! Kijk je mee naar de korte how-to tutorial?

Highlighter aanbrengen met W7 Strobe Time!

In de make-up tutorial hieronder laat ik aan je zien op welke punten in het gezicht je highlighter kunt aanbrengen voor een mooi glowy resultaat. Dit doe ik met het fijne budget Strobe Time! Palette van W7. Natuurlijk hoef je niet op alle punten die ik laat zien highlighter te gebruiken. mijn favoriete highlighter punt in het gezicht is vooral op de jukbeenderen. Het leuke van highlighter is dat je het zo neutraal of extreem mogelijk kan maken. Perfect voor elke gelegenheid!

Extra tip: Ben je al in het bezit van wat meerdere lachrimpeltjes? Wees dan wat voorzichtiger met een highlighter. Als je de rimpeltjes extra glanzend maakt, vallen deze juist wat sneller op ;-)

Nooit meer een filmpje missen? Je kunt je geheel gratis abonneren op mijn YouTube kanaal!


W7 Strobe Time! kopen

Ben je enthousiast geworden van het Strobe Time! Palette van W7 en zou je deze ook graag willen kopen? Je kunt W7 Strobe Time! heel gemakkelijk bestellen op Makeupshoppen.nl! Daarnaast vind je hier ook fijne kwastensets om de highlighter mee aan te brengen.

Draag jij elke dag highlighter in je make-up look?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •