dinsdag, 14 april 2020

Haar knippen bij de man | Opscheren met een tondeuse

Geschreven door 
Het haar opscheren bij de man met een tondeuse! Het haar opscheren bij de man met een tondeuse!

Het haar kort knippen bij de man kun je het beste met een tondeuse doen. Met een tondeuse kun je het haar heel mooi en strak opscheren. Hoe je dit kunt doen laat ik stap voor stap aan je zien door middel van een haar tutorial!

Het haar knippen bij mannen met een tondeuse

Het haar kort knippen bij mannen doe je met een tondeuse. Kort opgeschoren mannen kapsels zijn er in diverse variaties. Populair is het kort opgeschoren kapsel waarbij de bovenlagen niet aansluiten op de zij- en nekpartij. Bij een klassiek opgeschoren herenkapsel is het belangrijk dat de opgeknipte haren wél mooi overlopen in de bovenlagen. Hier zit de moeilijkheidsgraad in de rand van het opscheren naar het geknipte deel van het kapsel.

In deze tutorial ga ik stap voor stap aan je laten zien hoe je de haren van de man kunt opscheren en laat ik in 1 kapsel de 2 variaties van opgeschoren kapsels aan je zien!

Vind je dit soort haar tutorials super handig om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haar video's!

Deze knip tools heb je nodig

Zo als je in de tutorial hebt kunnen zien maak ik gebruik van verschillende knip tools. Belangrijk is natuurlijk dat je een grote tondeuse gebruikt, maar om het gehele kapsel in model te kunnen knippen maak ik ook gebruik van een trimmer, de knipschaar en de coupeschaar.

Dit zijn de tools die ik zelf gebruik of soortgelijke:

Hier vind je nog meer opties qua goede scheer en knip tools:

Ben je linkshandig? Gebruik dan altijd een schaar speciaal voor linkshandigen!

haar man opscheren

Bekijk ook deze haar knip tutorials voor mannen:

Let op: Het kappersvak is een vak apart, dit geldt vooral voor het knippen van het haar. Hopelijk heeft Dazzling Beauty je met deze tutorial kunnen inspireren voor goed geknipte mannen kapsels!

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink claudia van schie woensdag, 29 april 2020 14:22 Geplaatst door claudia van schie

    hoi Tessa, recent heb ik jouw site met video's gevonden. Erg leerzaam omdat ik tijdens deze coronatijd het haar van mijn zoon en man wil bijwerken. Ik heb inmiddels een tondeuse, trimmer en schaar gekocht. Ik heb een paar vragen:
    - mijn zoon heeft een opgeschoren kapsel. Welke stand van de tondeuse kan ik hiervoor het beste gebruiken (1 stand of meer standen)?
    - mijn zoon heeft kruinen op zijn achterhoofd. Het haar springt hier erg omhoog. Moet ik hiervoor een schaar of tondeuse gebruiken? Alvast bedankt voor jouw reactie, Claudia

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •