zaterdag, 11 mei 2019

Haar tips bij korte springerige haartjes

Geschreven door 
Deze haarlak tip bij korte springerige haartjes moet je weten!! Deze haarlak tip bij korte springerige haartjes moet je weten!!

Heb je last van die irritante korte springerige haartjes in je kapsel? Houd ze in bedwang met deze super simpele haar tip die je gelijk kunt toepassen!

Dé haarlak tip bij korte haartjes!

Die korte springerige haartjes kunnen heel verevelend zijn. De één kan hier ook weer iets meer last van hebben dan de ander. Maar één ding is zeker; ze zijn gewoon heel irritant!

Uiteraard is een goede haarverzorging van belang voor gezond haar, maar daar zullen deze korte haren niet minder van gaan springen. Hetgeen wat jij nodig hebt is haarlak!

haar tip 1

In de haar tutorial hieronder laat ik stap voor stap aan je zien hoe je die korte haartjes in bedwang kunt houden door middel van haarlak. Dit is dé haarlak truc die je heel graag wilt leren kennen! ;-) Heb je krullend haar en last van korte pluizige haartjes? Verderop in de video geef ik je de juiste tips met krullen!

Onder de video vind je nog wat andere interessante links naar andere blogpost die betrekking hebben op dit haarprobleem én heb ik een overzichtje gemaakt van verschillende haarsprays die geschikt zijn om te gebruiken.

Wil je graag meer van dit soort haar video's zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty voor meer Dazzling Hair tutorials!

Wil je meer weten over het korte haartjes probleem? Lees ook Oorzaak en tips bij korte haartjes. Heb je te maken met meer haarverlies dan wat je gewend bent? Wellicht kan mijn artikel over haaruitval je wat verder helpen.

Haarlak tips

Voor deze handige haarlak tip om die korte haartjes in bedwang te houden kun je het beste een haarlak gebruiken die niet plakkerig en mega hard wordt. Je komt hier dan al wat sneller bij de professionele haarsprays uit.

haar tips 3

P.s. Ondanks dat ik je in de video vertelde dat de haarlak van XP-100 niet online verkrijgbaar is, heb ik deze toch voor je kunnen vinden!

"If your hair is done properly and you're wearing good shoes, you can get away with anything!"

Be Dazzled!!

KNIPCURSUS

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •