zaterdag, 02 november 2019

5 x dun haar tips!

Geschreven door 
5 tips bij dun haar! 5 tips bij dun haar!

Hoe kun je dun haar meer volume geven? Wat zijn de beste kapsels bij dun haar? Kun je beter wel of geen laagjes in dun haar laten knippen?

Ben je op zoek naar deze antwoorden? In dit artikel geef ik 5 handige haar tips bij dun haar om jouw kapsel voller te laten lijken!

KNIPCURSUS

5 haar tips bij dun haar

Je hebt dun haar. Het kan zijn dat je haar dun en fijn van draad is, je de laatste tijd meer last hebt gehad van haaruitval waardoor het haar dunner is geworden of je haar wel dik van draad is in combinatie met weinig haar. Kortom, je ervaart dat je dun haar hebt. Dit kan van nature het geval zijn, maar kan ook door externe factoren komen.

In alle gevallen zou je graag willen dat je haar er voller uitziet met meer volume.

Je hebt misschien het idee dat er niets met je haar te beginnen valt, maar gelukkig heb ik een paar hele handige haar tips voor je!

Je zou kunnen overwegen om extensions in je haar te laten zetten of haarstukken gebruiken om een volle haarbos te creëren. Dit kan een perfecte oplossing zijn.

Als je last hebt van dun haar dat ook nog eens zwak en/of poreus is, dan is de juiste haarverzorging absoluut een must. Speciale haar vitamines kunnen ook bijdragen aan sterk en gezond haar. Deze tips zijn alvast een goede basis om dun haar goed te verzorgen.

Daarnaast zijn er nog meer dingen die je kunt doen om je dunne haar er ook daadwerkelijk voller uit te laten zien. In de video hieronder geef ik je 5 handige haar tips over dun haar kapsels, welke producten en tools handig zijn om te gebruiken, hoe je je dunne haar het beste kunt opsteken om het voller te laten lijken en in welke kapsels je je haar het beste kunt laten knippen.

Ben je benieuwd met welke tips jij vandaag al aan de slag kunt? Klik dan op de video hieronder!

Vind je dit soort haartips handig en interessant? Ik zou het super tof vinden als je zou abonneren op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

De volgende producten heb je in deze video voorbij zien komen:

Haarstyling tips bij dun haar

Ben je op zoek naar meer haarstyling tips bij dun haar? Hieronder vind je meer haartutorials waarin ik aan je laat zien hoe je je haar kunt föhnen én hoe je tóch een vol uitziende staart in je haar kunt maken!

"If my hair looks good, I can deal with anything!"

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink Jacobs jose zondag, 05 april 2020 20:28 Geplaatst door Jacobs jose

    Goede info want ik heb zeer dun haar mvg jose

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •