maandag, 01 augustus 2016

My Dazzling Life - Diary Juli 2016

Geschreven door 
My Dazzling Life - Juli '16! My Dazzling Life - Juli '16!

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Juli 2016! Juli was de maand van eindelijk echt zomer, een nieuwe camera. Nieuwsgierig wat Juli mij bracht? Kijk en lees dan mee!

Sushi Time!

We beginnen de maand goed, namelijk met sushi! Gewoon op een doordeweekse dag gezellig samen uit eten bij Fujisan in Naaldwijk.

sushi

Baby Shower

Niet van mijzelf hoor, maar wel van een vriendin die in verwachting is. Een gezellig middagje met veel (vr)eten ;-), kletsen en een baby rompertje versieren. En zie dit stuk taart!!

baby shower

Nieuwe camera

Eindelijk heb ik een nieuwe camera en wel de Canon EOS700D, een spiegelreflexcamera. Mijn filmcamera was al gesneuveld in de Filipijnen en mijn compact is al behoorlijk bejaard, dus het was de hoogste tijd voor een nieuwe en goede camera. Nu nog uitvinden hoe alles werkt...

De eerste foto's maken ;-)

Om gelijk aan de slag te gaan met mijn nieuwe camera was de eerste foto er natuurlijk één van Flappie.

flappie

Ja, je ziet het goed. Flappie heeft nog steeds 1 oor.

Ook was ons logeetje Buddy zeer geschikt als model!

buddy

Delft

Om echt eens even goed de nieuwe camera uit te proberen zijn we op een zondagmiddag naar Delft gegaan. Delft is zeer geschikt om mooie plaatjes te schieten. Ondanks dat we heel dicht bij Delft wonen komen we hier veel te weinig. Dus we hebben gelijk maar even de toerist uitgehangen!

delft 3

delft 4

delft 1

delft 2

Best mooie plaatjes toch?

delft 5

Ik ben gek op kaas, maar was nog nooit in een (toeristische) kaaswinkel geweest. Ik heb kaassmaakjes geproefd waarvan ik nog geeneens wist dat ze bestonden...

Eindelijk zomer in Nederland!

Voor zolang het mag duren. Met een paar dagen de thermometer rond de 30 graden was het even bloedheet in Nederland. Waarschijnlijk is het in andere plaatsen in Nederland warmer geweest, hier aan de kust is het meestal wat koeler. En wat ik doe op zo'n hete dag? Binnen zitten ;-). Hahaha, niet altijd hoor! We hebben ook heerlijk gebarbecued en in de zon gezeten.

vuurhout

En eindelijk was het ook in de avond lekker weer om buiten te zitten.

Hoe was jouw maand Juli? Ben je al op vakantie geweest?

Be Dazzled!!

2 reacties

  • Reactielink Marcella zondag, 07 augustus 2016 22:20 Geplaatst door Marcella

    Ik was vorig weekend in Delft. Mooie stad! vriendin. Gezellig!

  • Reactielink Deisy dinsdag, 02 augustus 2016 15:09 Geplaatst door Deisy

    Wat fijn dat je nieuwe camera hebt en inderdaad prachtige foto's heb je gemaakt zeg. I like very much ;)!En na het zien van dat stuk taart krijg ik dus ook gewoon echt honger haha..

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •