vrijdag, 01 juli 2016

My Dazzling Life - Diary Juni 2016

Geschreven door 
Diary Juni 2016! Diary Juni 2016!

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Juni 2016! Juni was de maand van feestjes, mooie haren maken voor feestjes, zon en regen én de jaarlijkse inenting voor Flap. Nieuwsgierig wat Juni mij bracht? Kijk en lees dan mee!

Dazzling Beauty 7 jaar!

Op 1 Juni 2009 ben ik mijn eigen bedrijf gestart onder de naam Dazzling Beauty by Tessa. Dat betekend dus dat Dazzling Beauty dit jaar alweer 7 jaar bestaat. Hoe cool is dat? Super blij en trots!!

Mooie opsteekkapsels maken

Het bruidsseizoen is van start gegaan, dat betekend in deze maand veel proefsessies en aanvragen. Ook heb ik deze maand verschillende aanvragen gehad voor mooie kapsels maken voor andere feestelijke gelegenheden. Hieronder zie je een selectie van mijn creaties. Bekijk ook mijn vernieuwde portfolio!

Bruidskapsel Dazzling Beauty 11
Bruidskapsel Dazzling Beauty 10
Bruidskapsel Dazzling Beauty 9

High Tea

De laatste jaren hebben een goede vriendin en ik zelf besloten om elkaar een ander soort cadeau voor onze verjaardagen te geven. Denk hierbij aan een dagje weg, avondje uit enzovoorts. Dit jaar nam ik haar mee voor een gezellige high tea in strandclub Zwoel in Hoek van Holland. Heerlijk!!

diary high tea

Familiedag in de Tuinderij

Mijn oma zou dit jaar 102 geworden zijn. Ondanks dat ze zelf al lange tijd niet meer onder ons is, vieren we dit ieder jaar met een gezellige familiedag.

diary familiedag

Dit jaar was de familiedag groots! Ik moet bekennen dat ik niet altijd mee ga met de familiedag, maar dit jaar wel. En waarschijnlijk dacht iedereen daar over, want we waren met een stuk of 75-80 mensen. Yep, ik heb een héle grote familie ;-). De familiedag vond plaats in het Westland (waar de familie zijn roots heeft liggen). Als eerste een lunch in het Prinsenbos om vervolgens de rest van de middag door te brengen in De Tuinderij.

diary de tuinderij

diary de tuinderij 2

Voor westlanders is De Tuinderij een unieke plek in een oude kas ingericht met items van vroeger. De locatie heeft een gezellige sfeer waar verschillende activiteiten te doen zijn voor jong en oud. Zeer geschikt voor grote groepen!

diary de tuinderij voetbal

diary de tuinderij 3

Goeie foto hierboven ;-) Hahahahaha!!

Mooi weer en slecht weer

De zomer is deze maand officieel begonnen, maar waar blijft de zomer?? Ondanks de vele regen die er deze maand is gevallen zaten er gelukkig ook nog wel een paar dagen tussen met zonneschijn. Met die regen zijn we nu wel klaar mee toch?

diary zon

Mooi weer betekend buiten werken, slecht weer betekend binnen werken.

diary regen

Flappie

Ook komt Flap weer in deze diary voor ;-). Het was deze maand tijd voor zijn jaarlijkse inenting. Flappie's hobby's zijn vooral rondrennen, eten en slapen, dus naar de dierenarts... Nee, niet echt zijn favoriete bezigheid. Zodra ik zijn reishokje tevoorschijn haal probeert hij te verstoppen in zijn hok. Net alsof ik dan niet weet waar hij zit ;-). Maar goed, hij is er gelukkig weer een jaar vanaf!

Diary juni 2016 flappie

Hopelijk gaat de zomer dan nu toch echt doorbreken in Juli!

Hoe was jouw maand Juni?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •