zaterdag, 27 juni 2020

Haarverzorging in de zomer!

Geschreven door 
Handige haartips in de zomer! Handige haartips in de zomer!

Het is belangrijk dat je in de zomer voor een andere haarverzorging kiest dan in de winter. Vooral in Nederland verschillen de seizoenen nogal van elkaar en kan het haar in de zomermaanden flink beschadigen en uitdrogen door de zon. Ook strand, zee en zwembad zijn funest voor het haar! Het is dus belangrijk om hier de juiste bescherming en haarverzorging voor te kiezen.

Haarverzorging in de zon, zee- en chloorwater

Van de zon, zee- en chloorwater kan je haar behoorlijk gestrest raken. Het is daarom belangrijk dat je voor een goede haarverzorging kiest en bescherming aan het haar biedt. Hier hebben we vooral in de zomer mee te maken en wanneer je naar een zonnig land op vakantie gaat (dit kan natuurlijk ook in de winter zijn).

In de video hieronder leg ik aan je uit wat de zon en zwemmen in de zee en/of het zwembad met het haar doen én geef ik je handige tips die je gelijk kunt toepassen in je haarverzorgingsroutine.

Vind je dit soort haartips super handig? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haar video's!

Top 5 zonproducten voor je haar!

Je wilt er natuurlijk alles aan doen om je haar tijdens de zomer en/of je vakantie mooi en gezond te houden. Dan is het handig om fijne zonproducten voor het haar te gaan gebruiken. Er is genoeg keuze wat betreft producten en merken.

Hieronder vind je mijn favorieten top 5 merken met zonproducten:

"Hair up. Sunnies on. World off."

Happy Summer & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •