vrijdag, 01 juni 2018

My Dazzling Life | Vlog Mei 2018

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(6 stemmen)
My Dazzling Life - Mei '18! My Dazzling Life - Mei '18!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

My Dazzling Life is veranderd! Vanaf nu kun je My Dazzling Life gaan bekijken in bewegend beeld! Geen foto diary meer, maar een maand vlog.

Ik neem je mee naar Mei 2018!

Mei 2018 Vlog | Diary

Mei was een zeer productieve maand voor Dazzling Travels. Ik kwam wat hobbels op de weg tegen, maar er zijn ook nog meer toffe ideeën bij gekomen voor de nieuwe website. Heb ik al verteld hoe excited ik ben? Nog niet? Nou dan zal ik het je in deze vlog wel vertellen ;-). Verder heb ik nog een paar verjaardagen gehad en hebben we Moederdag gevierd met een potje badminton.

In deze vlog zie je vooral wat ik op dit moment in het dagelijks leven/huishouden doe zoals heel veel werken aan mijn grote Dazzling project! Ben je benieuwd naar mijn vlogbeelden van Mei? Kijk dan mee naar de vlog hieronder!

Geen filmpje meer missen? Abonneer je dan geheel gratis op het kanaal van Dazzling Beauty by Tessa

Hoe was jouw maand Mei?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •