woensdag, 02 mei 2018

My Dazzling Life | Vlog April 2018

Geschreven door 
My Dazzling Life - April '18! My Dazzling Life - April '18!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

My Dazzling Life is veranderd! Vanaf nu kun je My Dazzling Life gaan bekijken in bewegend beeld! Geen foto diary meer, maar een maand vlog.

Ik neem je mee naar April 2018!

April 2018 Vlog | Diary

April was een zeer wisselende maand met ups en downs qua weersomstandigheden en energielevel. Misschien heeft dat laatste ook wel met het weer te maken, want zo liep je de ene week nog in je winterjas en de andere week kon je in je bikini op het strand zitten!

April startte met de paasdagen en omdat ik deze dagen vooral heb gewerkt aan Dazzling Travels zie je hier niets van terug in de vlog. Ik dacht deze maand ook minder gefilmd te hebben, maar tijdens het editen kwam ik erachter dat ik juist nóg meer filmmateriaal had dan de vorige maand (je weet wel, die lange vlog ;-)). Ik heb dus behoorlijk wat geknipt in de April vlog, want een uur naar mijn hoofd kijken is misschien ook weer een beetje teveel van het goede... Hahaha!!

In deze vlog zie je vooral wat ik in het dagelijks leven/huishouden doe, ik ging uit mijn comfortzone in de supermarkt én ik laat je een stukje schoonmaak karaoke zien. Ben je benieuwd naar mijn zeer afwisselende (soms niet samenhangende) vlogbeelden van April? Kijk dan mee naar de vlog hieronder!

Geen filmpje meer missen? Abonneer je dan geheel gratis op het kanaal van Dazzling Beauty by Tessa

Hoe was jouw maand April?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •