donderdag, 03 januari 2013

Terugblik op een Dazzling 2012

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Dazzling Beauty, beautyblog Dazzling Beauty, beautyblog

Dazzling Beauty

Het nieuwe jaar is begonnen! Voor 2013 staan er alweer allerlei leuke dingen gepland voor Dazzling Beauty. Maar laten we nog even terugblikken wat 2012 mij heeft gebracht.

Veranderingen op www.dazzling-beauty.nl

Eigenlijk heb ik eind 2011 een aantal veranderingen doorgevoerd, maar in 2012 ben ik ermee aan de slag gegaan.

Logo DazzlingBeauty 2

Beautyblog Dazzling Beauty

Afgelopen jaar ben ik van start gegaan met mijn eigen beautyblog. Zelf vind ik het altijd erg leuk en inspirerend om andere blogs te lezen. Omdat ik via mijn klanten best vaak vragen krijg over beautydingen zoals; Hoe doe je dat zelf?, Wat kan ik het beste gebruiken?, Wat vindt jij van dit product?, heb ik besloten om een blog te starten. Ik vind het ontzettend leuk om te doen! Naast dat ik schrijven leuk vind, is het ook geweldig om producten uit te proberen. Voor mijn werk als hairstyliste en visagiste gebruik ik altijd professionele producten, deze zijn vaak niet in de winkel verkrijgbaar. Wel kun je de meeste van deze producten hier in mijn shop vinden. De producten die voorbij komen op het blog kan van alles zijn, van budget tot duur, bekend of onbekend, noem maar op. Op verschillende blogs vindt je soms wel 2 artikelen per dag. Bij mij is dat niet het geval. Dit omdat ik 5 tot 6 dagen per week bezig ben met hairstyling en visagie voor Dazzling Beauty by Tessa, dus heb ik niet de tijd om iedere dag 2 artikelen te plannen. Wel zullen jullie meer blogposts voorbij zien komen dan afgelopen jaar. Deze verandering omdat de prive omstandigheden ( zoals huis verkopen en huis kopen) wat rustiger zijn geworden. Ook ben ik begonnen met filmpjes maken in 2012, het bewerken daarvan ben ik nog niet echt goed in, maar dat komt wel. Klik hier om naar het youtube kanaal van Dazzling Beauty te gaan.

Beautywebshop Dazzling Beauty

Dazzling Beauty heeft een eigen webshop! Hier zijn vooral producten te vinden waar ik zelf voor 100% achter sta en dan ook zelf veel gebruik tijdens mijn werk. Klik hier om een kijkje te nemen in de shop.

(Vanaf Augustus 2015 is deze webshop gesloten)

Kappersbeurs en Beautybeurs

Naar beide ga ik ieder jaar. Hier vind je altijd de laatste trends en de nieuwste snufjes per vakgebied.

Deze show vindt ieder jaar 2x plaats. De eerste tijdens de kappersbeurs en de tweede in Apeldoorn. Hier wordt de nieuwe haarmodelijn gepresenteerd. Altijd erg inspirerend om te zien.

Dazzling Beauty kantoor

Zoals al eerder voorbij kwam, we zijn dus verhuisd. Gelukkig hebben we ons oude huis goed kunnen verkopen ( en dat in deze tijd)! Één van de redenen: Ik heb thuis nu een eigen kantoor/beautykamer! Hoe cool is dat!

Dazzling Beauty op de trouwbeurs

Ook was ik afgelopen jaar te vinden op de trouwbeurs in Naaldwijk. Klik hier voor het filmpje.

Dazzling Beauty voor Stichting Haarwensen

Haren knippen voor het goede doel. Ik vond het een hele eer dat ik Wessel zijn haar mocht afknippen voor stichting haarwensen. Hier vindt je het hele artikel.

En verder.....

Heb ik nog veel meer dingen gedaan. Zoals naar verschillende bloggers events geweest, de shop van Dazzling Beauty is gevestigd in Stad.nl, ook zijn we te vinden op trouwshop.com, ik heb afgelopen jaar 17 bruidjes mooi mogen maken met haar en make-up, zelf heb ik in 2012 heel veel verschillende kapsels gehad; van lang naar kort en weer lang, blond, paars, bruin, aubergine en featherhairs, we hebben een nieuw heel lief huisgenootje erbij en zijn naam is flappie, vele kerstkapsels gemaakt en nog veel meer!

Ook voor 2013 staan er alweer een hoop leuke dingen gepland. Ik heb er zin!

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat hieronder.

Groetjes Tessa

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •