woensdag, 01 april 2015

My Dazzling Life - Diary Maart 2015

Geschreven door 
My Dazzling Life Maart '15 My Dazzling Life Maart '15

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Ik maak een selectie van de leukste, tofste en mooiste dingen die ik heb gedaan, gezien of waar ik ben geweest. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life van Maart 2015! Kijk je hieronder mee?

Dazzling Beauty Maart 2015

De maand Maart was de maand van de CPC-run, Geocaching, werken en qualitytime!

Sushi Time!

dazzling life maart 5

Qualtity time met vriendinnen! Door onze drukke leventjes is het belangrijk om zo nu en dan even af te spreken. Op een doordeweekse dag hebben we heerlijk gegeten bij Sumo in Den Haag.

CPC-Run

dazzling life maart 10

Oke, ik kan heel stoer zeggen dat IK de CPC-run heb gelopen!! Ook al was het maar 1 km, hahaha!! Serieus, voor iemand die absoluut geen hardloper is, is 1 km toch een hele prestatie, toch? Ik liep als coach mee met mijn nichtje van 7 jaar. Jawel, de Ernst & Bobbie kinderloop! Het was mega druk, maar wel heel erg leuk om mee te doen. En 1 km was precies genoeg voor ons ;-).

dazzling life maart 11

dazzling life maart 7

Na een voldaan "hardloop" gevoel keerde we richting huis, maar eerst nog even wat eten met het mooie Vredespaleis in Den Haag als uitzicht. Tijdens de lunch kwam de 10 km voorbij, deze mensen hebben we natuurlijk (van een afstandje) aangemoedigd.

dazzling life maart 8

dazzling life maart 9

Ik vind het een hele prestatie van al die hardlopers die hebben meegedaan. Ik doe het ze in ieder geval niet na!

Selfie time!

dazzling life maart 1

Een selfie maken met konijn Flappie valt niet helemaal mee, maar dit is het beste resultaat. De kwaliteit foto is niet heel erg goed, maar ik vond dit lieve snoetje wel de moeite waard om even te laten zien. Flappie mag 's avonds vrij rondlopen in huis en komt af en toe gezellig een knuffel halen op de bank!

Project Organize

dazzling life maart 4

Deze maand ben ik Project Organize gestart. Ik ben begonnen in mijn kantoor waar ik alle kasten, lades en mappen aan het opruimen ben. Ik stuitte daarbij op wat grappige dingen die ik een aantal jaar geleden gemaakt heb, zoals hierboven een paar moodboards.

Geocaching

dazzling life maart 2

Eén van onze hobbies is geocaching en we zijn deze maand daar weer actief mee bezig geweest. Het leuke ervan is dat je op mooie plekjes komt waarvan je eigenlijk het bestaan niet af wist ook al is het in de buurt.

Pocky Chocolate

dazzling life maart 6

Om alvast in de Japan mood te komen.... Pocky Chocolate met een vleugje mint. Apart, maar wel lekker. Ik ben benieuwd wat we voor bijzondere etenswaren we in Japan allemaal gaan tegenkomen!

Tutorials

dazzling haar

Ook in Maart zijn er weer verschillende blogposts online gekomen op Dazzling Beauty. Zo heb ik ook weer een paar haar en make-up gerelateerde looks gemaakt waaronder krullen maken met een potlood en stijltang en een make-up look met Catrice.

Naar de kapper

dazzling life maart 3

Zelf ga ik bijna nooit naar de kapper. Dat komt omdat ik zelf kapster ben en 9 van de 10 keer zelf mijn haar doe. Volg je mijn blog al wat langer dan weet je misschien ook wel dat ik op vakantie wel altijd naar de kapper ga om mijn haar te laten knippen, met verassende effecten als eindresultaat ;-). Het werd weer de hoogste tijd om mijn uitgroei bij te werken, dus heb ik mijn moeder even aan het werk gezet terwijl haar verf ook moest intrekken :) :) :)!!

Meer My Dazzling Life's vind je in Dazzling Beauty's Diary.

Wat heb jij gedaan in Maart?

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: Terugblik op een Dazzling 2012 »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •