zondag, 01 maart 2015

My Dazzling Life - Diary Februari 2015

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)
My Dazzling Life Februari '15 My Dazzling Life Februari '15

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Ik maak een selectie van de leukste, tofste en mooiste dingen die ik heb gedaan, gezien of waar ik ben geweest. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life van Februari 2015. Kijk je hieronder mee?

Dazzling Beauty Februari 2015

De maand Februari was de maand van heel veel FOOD!!! Lekker hoor, maar weer eens een gewone maaltijd is niet verkeerd. Ik ben jarig geweest, Valentijnsdag en veel gewerkt.

Gekookt eitje

dazzling life februari '15

Niet alleen ben ik jarig in Februari, maar ook vriend lief. We schelen maar liefst 5 dagen :-) Standaard krijgen we een ontbijt (eitje) op bed!

Uit eten

dazzling life Februari 2015

Als er iets te vieren valt, moet je het gewoon vieren is mijn motto. Op wat voor manier dan ook! Op verjaardag 1 zijn we heerlijk uit eten geweest bij The Fish Club in Kijkduin. En natuurlijk eten we daar lekker vis als voor- en nagerecht.

dazzling life februari 2015dazzling life Februari 2015

Koken is zeker niet mijn ding, maar taartjes en cakejes bakken wel. Misschien komt dat door het deeg die je tussendoor kan snoepen ;-)

dazzling life Februari 2015

Als je bijna tegelijk jarig bent is het ook wel heel handig dat je het samen kan vieren. Dus aan de bak met mini appeltaartjes voor de familie.

Valentijnsdag

dazzling life Februari 2015dazzling life Februari 2015

Valentijnsdag valt precies tussen onze verjaardagen in, lekker druk weekje, maar ook Valentijnsdag moet gevierd worden. Dat hebben we gedaan door uit eten te gaan bij Full Moon in Den Haag (Chinatown). Lekker onbeperkt Dim Sum eten bij de echte Chinees. Aanrader!!

High Tea

dazzling life Februari 2015

Op Zondag (de dag voor mijn echte verjaardag) had ik een high tea georganiseerd voor mijn vriendinnen. Dus dat werd weer bakken geblazen! Appeltaartjes, muffins, cake pops, wraps, sandwiches enzovoorts. Het was leuk om te maken, maar voorlopig ben ik er wel weer even klaar mee ;-) Nog leuker was het om op te eten!

dazzling life Februari 2015dazzling life Februari 2015

dazzling life Februari 2015

Zeer geslaagd, alles was zo goed als op!

En wat ben ik verwend door iedereen met cadeautjes! I Like :-)

dazzling life Februari 2015

Verjaardagslunch

Nog 1 verjaardag te gaan. 16 Februari viel dit jaar op Maandag, niet echt een handige dag om een feestje te vieren, maar gelukkig zijn er hier en daar wel wat restaurants open om wat lekkers te eten. Ik ben samen met mijn moeder gaan lunchen in Kijkduin! Nog meer food.....

dazzling life Februari 2015

Deze dag was het super mooi weer, ik laat jullie graag meegenieten van het zee uitzicht.

dazzling life Februari 2015

Werken

Naast al dat geëet, moest er natuurlijk ook gewerkt worden deze maand. Naast dat ik weer veel klanten heb voorzien van een mooie coupe ben ik ook druk bezig geweest met de site. Rond de tafel gezeten met de website bouwer, artikelen gemaakt en inspiratie opgedaan o.a. door het Blogboek van Kelly Deriemaeker.

dazzling life Februari 2015dazzling life Februari 2015

Ook deze maand heb ik weer een paar make-up looks online gezet.

groene oogschaduw lookmake up look valentijnsdag

O.a. de vintage oogmake-up en de Valentijns look.

Wat ik ook nog heb gedaan deze maand, maar niet vastgelegd heb op foto. Onze reis naar Japan is geboekt! Hoe cool!!!! Natuurlijk ga je daar nog meer over zien op de blog in Dazzling Travels!

Meer My Dazzling Life's vind je in Dazzling Beauty's Diary.

Wat heb jij gedaan in Februari?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •