zaterdag, 07 december 2013

BAGROLL nieuw tassenmerk

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(7 stemmen)
Bagroll tassen Bagroll tassen

Er is een nieuw tassenmerk op de markt en wel een hele bijzondere met de naam Bagroll.

De komende weken t/m 29 December 2013 is het centrum van Naaldwijk verreikt met een nieuw fenomeen: de Bagroll Brand Store, een zogenaamde 'pop-up store'. Een pop-up store is simpelweg een tijdelijke winkel. Even laten proeven aan de producten en daarna weer door naar een volgende locatie. Het geeft een merk de ideale kans om even in de spotlights te staan en nieuwsgierigheid op te roepen. En laten ze dat bij Bagroll nu net voor ogen hebben.

Update: Helaas bestaat dit toffe tassenmerk niet meer.

Wat is Bagroll?

Bagroll

Vanaf 16 november heeft Bagroll haar entree gemaakt in een leegstaand pand in Naaldwijk. Het leegstaande pand is voor deze periode omgetoverd tot tijdelijke winkel waar alle producten te bewonderen en te kopen zijn. Duurzaam als ze zijn maken ze hierbij gebruik van materialen die we makkelijk kunnen op- en laten weer afbouwen. Zo kunnen ze gemakkelijk van de ene locatie naar de andere locatie reizen. Want Naaldwijk is de beginbestemming van dit bijzondere tassenmerk.

Bagroll

In het filmpje hieronder zie je een impressie van de Bagroll winkel in Naaldwijk inclusief de twee eigenaren die het gezicht zijn achter dit merk. Kijk je mee?

Enjoy!!

Onder het merk Bagroll worden producten geproduceerd en verkocht die gemaakt zijn van recyclede materialen. Het materiaal wat dient als basis voor de Bagroll producten zijn gebruikte kite- en surfzeilen. Hier maken ze verschillende modellen tassen van. Wat voor een kite een fatale crash op het water is, kan het begin van een unieke Bagroll tas zijn.

De tassen zijn geschikt voor een brede doelgroep. Zo zijn er stoere messenger bags, hippe laptoptassen en iPad hoezen, trendy shopping bags en sporttassen. En of je nu van veel kleur, een beetje kleur of weinig kleur houdt... er is voor ieder wat wils. En wat zo leuk is aan een Bagroll product, is dat elk product uniek is! Elke tas wordt van een eigen deel van het kite- of surfzeil gemaakt en dus zijn er nooit twee identieke producten. En alle producten worden handmatig in Nederland geproduceerd.

Bagroll

Waar vind je Bagroll?

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je de tassen komen bekijken en/of kopen in de pop-up store in Naaldwijk.

Locatie en openingstijden

De Bagroll Brand Store is gevestigd aan het Havenplein 4 in Naaldwijk (oude postkantoor). De winkel is geopend vanaf zaterdag 16 november tot en met zondag 29 december 2013. Alleen op maandag en dinsdag is de winkel gesloten, de andere dagen zijn ze geopend van 9.30 – 17.30 uur. Ook de koopavonden en koopzondagen is de winkel geopend.

Na het tijdelijke avontuur in Naaldwijk zal de Bagroll Brand Store doorreizen naar andere locaties. Waar ze hierna terechtkomen? Houdt voor alle ontwikkelingen de website www.bagroll.nl en onze Facebook pagina http://www.facebook.nl/Bagroll in de gaten!

Tip voor de feestdagen: Geef een Bagroll cadeau onder de kerstboom!!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •