zaterdag, 23 oktober 2021

Halloween Kapsels

Geschreven door 
Halloween Haartips!! Halloween Haartips!!

Heb je al nagedacht over je Halloween kapsel? Naast je creepy outfit en make-up of schmink look maakt je Halloween hairstyle het spooky plaatje helemaal compleet!

In deze tutorial laat ik makkelijke en handige tips voor Halloween kapsels aan je zien.

Halloween kapsel tips & tricks

Met je Halloween kapsel hoef je niet per se netjes te werk te gaan, maar het is wel belangrijk dat het totale plaatje klopt. En je wilt natuurlijk dat je griezelige zombie hairstyle goed stevig blijft zitten.

In de tutorial hieronder geef ik je handige tips & tricks voor verschillende soorten Halloween kapsels. Van diverse stijlen, op een makkelijke manier een andere kleur in het haar aanbrengen tot aan een scary underground look.

Voor welke Halloween Hairstyle ga jij dit jaar?

Ben je al geabonneerd op het YouTube kanaal van Scary... uhh Dazzling Beauty? Ik zou het super tof vinden als je dat even zou doen. Dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste video's!

Bekijk ook mijn Spinnen Kapsel!

Heb je nog iets nodig voor je Halloween kapsel?

Hieronder heb ik een aantal producten op een rij gezet die eventueel handig zijn om te gebruiken voor je Halloween kapsel.

Heb je nog inspiratie nodig voor je Halloween look? → In deze tutorial deel ik de beste Halloween looks van Dazzling Beauty met je!

Be Scary Dazzled & Happy Halloween!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •