woensdag, 18 juni 2014

Blog Dazzling Beauty is back!

Geschreven door 
Dazzling Beauty Blog! Dazzling Beauty Blog!

Vanaf nu ben ik weer terug met bloggen! Eigenlijk is het blog van Dazzling Beauty nooit helemaal weg geweest, maar de afgelopen maanden was het erg rustig met nieuwe artikelen. Vorig jaar was een heel actief blog jaar. Er verschenen gemiddeld vijf blogpost per week, soms iets meer, soms iets minder.

Dit jaar, het is nu inmiddels alweer halverwege 2014, zijn er maar een paar blogs verschenen. Dat komt niet omdat ik het niet leuk meer vond, nee ik vind bloggen juist ontzettend leuk om te doen, het is soms zelfs een beetje verslavend :-). Dat er in het afgelopen halfjaar weinig posts online zijn gekomen heeft te maken met een aantal prive ontwikkelingen. Hier ga ik verder niet over uitweiden. Wel kun je dit artikel lezen dat ik een paar maanden terug heb gepost. Ik heb namelijk in Februari dit jaar een nieuwe tatoeage laten zetten die heel belangrijk voor mij is en heel erg veel voor mij betekent. Dit heeft dus ook met afgelopen half jaar te maken. Nou goed, ik blijf lekker vaag ja, ik weet het.

Dazzling Beauty Blog

Wat bloggen betreft, er zijn de afgelopen maanden ontzettend veel leuke ideeën bij mij opgekomen die ik wil gebruiken voor mijn blog. Het kwam er alleen niet uit bij mij, dus besloot ik om gewoon maar even niks te posten. Ik moest prioriteiten stellen. En dat waren mijn hoofd bezigdheden van Dazzling Beauty, namelijk Hairstyling en Visagie.

Maar nu is de tijd rijp om weer fris en fruitig van start te gaan!

Dazzling Beauty by Tessa

Ik heb van tevoren eerst eens goed nagedacht hoe ik mijn blog dit keer ga aanpakken. Er zal niet iedere dag iets online komen, want daar heb ik gewoon de tijd niet voor. Én ik wil ook geen halve afgeraffelde artikelen. Het moet goed, leuk en inspirerend zijn. Ik heb besloten om voorlopig twee artikelen per week online te posten. En misschien verschijnt er een extra artikel tussendoor! De dagen dat er een nieuwe blogpost op de site komt zijn voor nu op de Woensdag en de Zondag.

Beauty, Reizen en Lifestyle Blog

Dazzling Beauty is een beautyblog, maar er zullen ook andere onderwerpen aan bod komen. Zo af en toe zal er iets verschijnen in de categorie reizen, DIY projectjes voor in huis of de tuin, lifestyle en persoonlijke dingen. De beauty artikelen zullen voornamelijk gaan over haar en make-up, want dat zijn de dingen in het vak waar mijn passie ligt. Denk hierbij aan productinfo, tutorials en how-to's. Ook zullen er meer blogposts komen in de vorm van een filmpje en/of vlog. Ik merk dat ik het ontzettend leuk vind om te filmen en te editen. Hiermee ben ik natuurlijk nog steeds lerende, dus de filmpjes zullen alleen maar beter worden ;-). Dazzling Beauty by Tessa heeft een eigen Youtube kanaal, deze vind je HIER, vergeet niet om te abonneren!

Ik ga dus over onderwerpen bloggen die mij echt liggen, wat mij bezighoud en wat ik op dat moment leuk en interessant vind.

Je kan dazzling Beauty via verschillende kanalen volgen. De links vind je op elke pagina van deze site. Schroom niet om gezellig te reageren op een artikel of via social media -->> Vind ik namelijk altijd leuk!

xoxo Tessa

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •