dinsdag, 18 maart 2014

Live the Life you Love tattoo

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Live the Life you Love Tattoo Live the Life you Love Tattoo

De zin Live the Life you Love heeft voor mij een hele speciale en belangrijke betekenis. En daarom heb ik dit een paar weken geleden op mijn hand/arm laten tatoeëren. Op een plek die best wel opvallend is. Ik heb deze plek gekozen omdat het juist voor mijzelf moet opvallen. Zie het als een soort geheugensteuntje. Heb ik dit in een impuls laten doen? Nee zeker niet! Ik heb er meer dan een jaar over nagedacht en er had geen beter moment kunnen zijn dan nu! In dit artikel vertel ik een korte versie waarom ik deze tatoeage heb laten zetten.

Life suchs, ik denk dat iedereen daar weleens mee te maken heeft. De één kan kleine issues hebben en de ander behoorlijk grote problemen. Bij sommige mensen lijkt het nooit mee te zitten, terwijl een ander alleen maar geluk lijkt te hebben. Mijn levensles die ik een aantal jaar geleden heb geleerd is, je raadt het waarschijnlijk al, Live the Life you Love. Een periode van ziek zijn is alles behalve leuk, maar je komt hier zeker sterker uit én je leert er ook ontzettend veel van. Het klinkt misschien gek, maar achteraf ben ik er blij om dat ik in een diep dal heb gezeten. Soms zal je behoorlijke veranderingen in je leven moeten toepassen om je wat prettiger en/of gelukkiger te voelen. Ken je het? Die sleur….. Ja, elke dag weer opnieuw! Laat dit niet te ver komen! Dat is niet goed voor je! Geloof me, ik heb er ervaring mee. Veranderingen in werk en lifestyle kunnen al een hoop veranderen. Ga eens na voor jezelf of je hetgeen wat je doet wel echt leuk vind.

5 jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Dat was een hele grote stap, maar voor mij de juiste keuze. Sinds die tijd heb ik dingen moeten veranderen in mijn leven, want op dezelfde weg verder gaan was geen optie. Binnen een paar jaar heb ik van Dazzling Beauty een goed lopend bedrijfje weten te maken. Alles lijkt voor de wind te gaan, soms weleens een terugval, maar dat is gelukkig vaak van korte duur.

Live the Life you Love tattoo

Live the Life you Love Tattoo

Tja, wanneer zal ik een afspraak maken voor die tatoeage? Oke, weer een paar maanden verder…..

En dan ineens…..BAM! Een klap in m’n gezicht (figuurlijk dan hé). Life suchs. Er is gelukkig niks ernstigs of levensbedreigend aan de hand, maar een wel toekomstbeeld dat ineens 360 graden omdraait. Verder wil ik hier niet op ingaan.

Na een paar weken dacht ik: Ja ik ga het gewoon doen en het liefst zo snel mogelijk!! Ik ben er ontzettend blij mee! Met dit artikel wil ik je absoluut niet aanzetten om een tatoeage te nemen, maar wel om er bij stil te staan dat je dingen in je leven doet wat jij echt wilt. En tuurlijk kun je niet alleen maar leuke dingen doen, soms zitten er ook minder leuke dingen bij die gedaan moeten worden. Hopelijk kun je uit mijn persoonlijke verhaal wat inspiratie opdoen.

Live the Life you Love!

Xoxo Tessa

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •