vrijdag, 14 november 2014

Mijn favoriete youtubers uit het buitenland

Geschreven door 

Youtube, hoeveel verschillende kanalen zijn er tegenwoordig wel niet op Youtube te vinden! Er verschijnen naast muziek video's ook vooral veel filmpjes van reviews, how-to's en meer over echt van alles. Er zijn ontzettend veel onderwerpen op Youtube te vinden. Zoals jullie misschien wel weten heeft Dazzling Beauty by Tessa ook haar eigen Youtube kanaal. Deze vind je HIER! Het laatste filmpje van Dazzling Beauty kun je hieronder gelijk bekijken.

Mijn favoriete Youtubers

Zelf kijk ik bijna iedere dag wel een keer op Youtube, ik ben op verschillende kanalen geabonneerd. De meeste van dit soort kanalen hebben wel iets met beauty te maken, omdat dit mij, natuurlijk vanwege mijn beroep en blog, heel erg interesseert. Er zijn een aantal Nederlandse Youtubers die ik volg, maar er zitten ook een paar buitenlandse Youtubers tussen. In dit artikel deel ik graag mijn favoriete buitenlandse Youtube channels met jullie.

Pinksofoxy

Pinksofoxy volg ik al een behoorlijke tijd. Ze is Amerikaanse en woont op Hawaï. Ze maakt veel filmpjes over make-up, DIY's, vlogs en de laatste 2 jaar vlogt ze ook veel op vakantie. Daarnaast maakt ze perfect declutter (opruim) video's. Op de één of andere manier raak ik altijd geïnspireerd door haar. Waarschijnlijk komt dat omdat onze interesses op dezelfde lijn liggen qua beauty en reizen én misschien ook wel dat ze dezelfde leeftijd als mij heeft ;-)

Samantha Schuerman

Ook Samantha volg ik al een langere tijd. Zij woont in Amerika en is van oorsprong Brits. Heeft een gezinnetje met man en 2 kindjes, ze heeft nog een kanaal genaamd theschuermanshow, hier vlogt ze over haar dagelijkse leven. Soms kijk ik op haar vlog kanaal, maar meestal houd ik het bij haar beauty kanaal. Hier plaatst ze veel video's met reviews van make-up producten en make-up tutorials, dit vind ik altijd reuze interessant om te zien. Persoonlijk vind ik dat ze het op een leuke manier doet waardoor het ook makkelijk wegkijkt.

Ellebangs

Ellebangs volg ik nu sinds een paar maanden. Ook zij woont in Amerika en is net als mij ook kapster en visagiste van beroep. Dat is denk ik ook de reden dat haar kanaal mij zo aanspreekt. Er verschijnen veel haarstyling en make-up filmpjes op haar kanaal.

Verder bekijk ik ook andere buitenlandse kanalen op Youtube, maar bij de 3 die ik hierboven heb staan kom ik altijd weer trouw terug :-)

Ik ben benieuwd of jij ook een favoriete buitenlandse Youtuber hebt waar je graag filmpjes van bekijkt. Zo ja? Laat het dan achter bij de reacties!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •