maandag, 22 juni 2015

Nog even geduld

Geschreven door 
Dazzling Beauty Blog Dazzling Beauty Blog

Nog heel even....

Het is al een paar weekjes wat stiller op het blog van Dazzling Beauty. Dit heeft 2 oorzaken, eigenlijk 2 hele leuke oorzaken!

Wie mij al iets langer volgt heeft misschien wel gemerkt dat er van 3 artikelen per week er nu op dit moment heel weinig online verschijnt. Dat heeft te maken met mijn vakantie naar Japan waar ik 2,5 week ben geweest én het maken van een hele nieuwe website!!

Jaaaa!! Na 5 jaar wordt de site van Dazzling Beauty compleet vernieuwd! De "oude" site die nu op dit moment nog online staat wordt in z'n geheel vervangen. Dit kost even wat tijd en werk, zodat Dazzling Beauty straks met een nieuwe frisse start aan de slag kan met het blog.

Wat gaat er dan veranderen?

Zoals je misschien wel weet is Dazzling Beauty by Tessa 6 jaar geleden begonnen als ambulante hairstyling en visagie. In de afgelopen paar jaar heb ik ook een passie gekregen voor het bloggen. Mensen iets willen leren, advies geven op mijn vakgebied heeft er altijd al in gezeten. Via mijn (beauty)blog kan ik hier goed mijn creativiteit in kwijt. Beauty staat inderdaad tussen haakjes! Natuurlijk blijft er een grote dosis aan haar en make-up artikelen voorbijkomen, maar er komt meer! Reizen wordt ook een groot onderdeel van het blog met een aparte pagina. Daarnaast komen er nog een aantal categoriën bij zoals DIY's en lifestyle.

Door in de laatste jaren wat levenservaring te hebben opgedaan, is mijn motto "Live the Life you Love". Dit zal als een rode draad door het blog van Dazzling Beauty lopen met vooral leuke dingen, maar ook minder leuke dingen zullen aan bod komen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, inspirerende dingen en vooral Dazzling stuff in de vorm van producten, tools, reizen, hobby's, uitjes, wat dan ook om het naar je zin te hebben en lekkerder in je vel te zitten. Dit kan iets kleins zijn, maar ook iets groots.

De website wordt een stuk overzichtelijker waardoor het veel gemakkelijker wordt om artikelen terug te vinden en om artikelen op te zoeken waar jij geïnteresseerd in bent. Het blog gaat dus een grote hoofdrol spelen op de nieuwe site. En dan te bedenken dat ik een paar jaar geleden een leek was op het gebied van een website onderhouden! Ik ben nog steeds lerende, want ik kan en weet nog lang niet alles, maar hé I Like It! En ik ben blij en trots met mijn plekje op het grote internet!

Kort samengevat:

Dazzling Beauty breidt uit! Laat je inspireren met Dazzling Hair, Dazzling Make-up, Dazzling Beauty, Dazzling Travels, Dazzling DIY's en Dazzling Lifestyle!

Tot snel!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •