woensdag, 06 september 2017

My Dazzling Life | Diary Augustus 2017

Geschreven door 
My Dazzling Life - Augustus '17! My Dazzling Life - Augustus '17!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Augustus 2017! De maand Augustus is vooral een maand met veel verschillende dingen. Van vele feestjes, (weer) ziek zijn, ouwe zooi uitzoeken waar ik mijn fan girl stuff weer terugvond tot aan heel druk zijn waardoor mijn blogplanning totaal in de war geschopt wordt. Ben je nieuwsgierig hoe mijn maand Augustus was, kijk en lees dan gauw mee!

Augustus 2017 | Diary

Het lijkt wel of ik iedere maand een keertje ziek wordt. Niet heel erg gelukkig, maar het wordt wel een beetje irritant. Waarschijnlijk, uhm ik weet het haast wel zeker, heeft dit ook wel een klein beetje te maken met mijn secret projects. Huh, secret projects? Daar heb ik het nog niet eerder over gehad ;-). Klopt! Misschien vertel ik je daar later in deze diary nog wel wat meer over, maar eerst gaan we naar het begin van Augustus (net alsof die secret projects er toen nog niet waren, hihi).

Goed, de nieuwe maand is allang weer begonnen en waar ik normaal gesproken mijn diary toch echt aan het begin van een nieuwe maand probeer te publiceren, loopt dat een klein beetje in het honderd. Maar hier is Augustus, een maand vol met o.a. feestjes!

Glazen stad achter de duinen

Yep, dat is het Westland! Hoewel wij heel dicht bij het strand wonen, komen we hier veel te weinig. Gelukkig nu we Dobby hebben gaan we steeds vaker even lekker uitwaaien en wandelen met de hond, op het strand of in de duinen.

diary aug monster

Feestweek in De Lier

Traditiegetrouw ga ik samen met een vriendin op vrijdagmiddag altijd naar de feestweek in De Lier. Dit is natuurlijk niet zomaar een middag, maar de middag dat er flink gestampt mag worden. Als 30-plussers halen we onze gabber-moves weer boven water en hakkuh we er flink op los in De Lier. Dit jaar draaide DJ PAVO een lekker deuntje ;-).

diary aug feestweek de lier 1

Deze foto mocht niet ontbreken vond ik, ik weet alleen niet of mijn vriendin hier blij mee is...Maar ik vond deze foto zo fout dat ie gewoon te leuk is! Snap je hem?

diary aug feestweek de lier 2

Filmen met mijn nichtje

Dit jaar besloot ik wat met Back To School te doen op Dazzling Beauty. Ik vroeg aan mijn nichtje of ze het leuk zou vinden om een filmpje op te nemen, dat werden er dus 2! Samen namen we een make-up look en haar tutorial op.

BACK TO SCHOOL MAKE UP

BACK TO SCHOOL KAPSEL

Feestweek in Naaldwijk

Eerlijk gezegd was ik niet van plan om veel naar de feestweek in Naaldwijk te gaan. Dat is niet gelukt! Ik was maar liefst op 4 verschillende dagen in Naaldwijk te vinden ;-)! Het begon met een gezellig etentje met vriendinnen. Omdat we alleen maar op de dinsdag met z'n allen konden werd dinsdag de dag. In Naaldwijk is het dan nog niet zo druk 's avonds, op de wielerronde na dan. Als echte instagrammer ;-) maak ik natuurlijk altijd een foto van mijn eten, maar tot mijn verbazing heb ik dat niet gedaan. Wel maakte ik een mooi kiekje in het toilet van deze coole spiegels.

diary aug mirell

De volgende dag werd eerst mijn moeders verjaardag uitgebreid geviert, want 70 lentes jong moet gevierd worden!! In de avond zijn de jonkies (lees: neefje van 20, nichtje van 19 en aanhang én wij van 30+) naar Naaldwijk gegaan om te feesten. Wederom gingen ook hier weer de voetjes van de vloer in gabber-modus, want op DJ Darkraver kun je natuurlijk niet stil blijven staan ;-)!

diary feetsweek naaldwijk 1

De volgende dag heb ik samen met mijn moeder een rondje over de braderie geslenterd. Helaas was het weer niet al te best, maar dan schuil je toch gewoon onder de parasol op het terras met een warme chocomelk erbij? Later schoven mijn zus en neefje ook aan. Gezellig!!

diary aug braderie

Als klap op de vuurpijl ben ik samen met mijn vriendin (met wie ik altijd de stampfeestje enzo afga) op vrijdagavond weer naar Naaldwijk geweest om te uhhh... gabberen.

Ziek

Misschien was die laatste feestweek avond achteraf niet zo'n heel goed idee... Mijn keel voelde aan als een opgezwollen boomschors.

Opruimen!

Ik merk dat ik een aantal mensen om me heen heb aangestoken met het opruimvirus waar ik eerder dit jaar mee ben begonnen. Mijn moeder wilde heel graag dat ik mijn oude schoolspullen eens een keer zou komen uitzoeken. Er stonden zo'n 7 dozen op me te wachten met vooral veel schoolspullen vanaf de kleuterschool tot aan de kappersschool. Uiteindelijk heb ik een klein doosje eraan overgehouden en mee naar huis genomen. Er zijn een paar dingen die ik graag met je wil delen van wat ik zoal tegenkwam.

Als er iemand fan was van Beverly Hills 90210 dan was ik het wel! Ik had echt van alles! Het meeste heb ik weggegooid, maar het stickerboek en de groepsposter heb ik bewaard :-). Daarnaast was ik ook best wel een grote fan van Baywatch, maar dan vooral van Hobie. Ken je die nog? Ik vond nog een liefdesbrief die ik ooit geschreven heb, maar helaas nooit op de post kunnen doen. Ik had zijn adres niet... ;-)

diary aug opruimen 1

Mijn moeder zei dat ik vroeger al creatief was en druk bezig was met van alles knutselen enzovoorts. Nou dat bleek wel toen ik zag wat er allemaal uit die dozen kwam. Een paar mooie exemplaren zie je hieronder zoals een zak engelse drop die ik geprobeerd heb na te tekenen.

diary aug opruimen 2

En wie kent deze sieradentrend nog?

diary aug opruimen 3

Bloggers Meeting

Aan het einde van deze maand had ik een Bloggers Meeting georganiseerd door Bezoek Westland. Een gezellig onderonsje van 10 westlandse bloggers om te brainstormen over hoe we het Westland wat meer op de kaart kunnen zetten.

diary aug bloggers meeting

Secret Projects

En dan de secret projects. Voor wie mij al wat langer (trouw) volgt merkt waarschijnlijk wel dat het iets rustiger is op mijn blog. Begin maart ben ik gestart met een online training die bijna ten einde loopt. Daar gaat veel tijd in zitten waardoor ik iets minder tijd over heb voor mijn blog. Daarnaast gaat het kappersgedeelte van mijn bedrijf ook gewoon 4 volle dagen per week door. Mijn energie level zit momenteel iets (een heel stuk) lager dan wat het gemiddeld bij mij hoort te zijn. Al met al ben ik met 1001 dingen tegelijk bezig en mezelf kennende wil ik alles perfect doen. Helaas lukt dat niet altijd en is het soms even nodig om een stapje (of 3 stappen) terug te doen. En om even een stapje terug te doen ben ik deze maand met een ander online programma gestart. Yeah right! Doe jij maar een stapje terug Tess...

Ik kan me voorstellen dat je er geen zak meer van begrijpt, maar dat alles heeft te maken met mijn secret projects. En wat die geheime projectjes van mij zijn, dát laat ik nog even geheim ;-). Hier wil ik binnenkort een blog/vlog serie over maken. Dus je gaat hier uiteraard veel meer over te weten komen doordat ik je mee wil nemen in het hele proces van waar ik mee bezig ben. Nog even geduld hebben dus :-).

Dat was mijn diary weer voor deze maand.

Hoe was jouw maand Augustus? Ben je nog op vakantie geweest?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •