woensdag, 07 januari 2015

Wat ik deed en wat ik ga doen

Geschreven door 
Dazzling Beauty on the road! Dazzling Beauty on the road!

Doe jij aan goede voornemens als er weer een nieuw jaar is begonnen? Ik niet meer, ik houd me er vaak toch niet aan. Persoonlijk heb ik als doel om het hele jaar door nieuwe ideeën, gedachtes en voornemens door te voeren. Natuurlijk lukt dat ook niet altijd, maar het is het proberen waard :-). In de afgelopen jaren ben ik er ook wel achter gekomen dat bepaalde dingen gewoon lopen zoals ze lopen en dat is prima. In 2014 zijn er wat onverwachte en geplande dingen gebeurd, minder leuk en fantastische dingen. Ja de minder leuke dingen horen helaas ook bij het leven, that's life!

In dit artikel blik ik nog één keertje terug naar het afgelopen jaar met een aantal gebeurtenissen op persoonlijk gebied en zakelijk gebied. Daarna zal ik ook alvast een blik vooruit werpen!

Terugblik op 2014

Nieuwe tattoeage

Na een wat heftige gebeurtenis op persoonlijk vlak (ik ga hier niet verder over uitwijden) heb ik een mooie tattoeage op mijn hand/arm laten zetten. Hier ben ik ontzettend blij mee. De tekst luidt: Live the Life you Love! Dit is eigenlijk mijn quote voor het leven. Als een soort "geheugen steuntje" is deze tattoeage goed zichtbaar voor mijzelf. Oke, ik heb wat commentaar gehad hierover, maar hé, een tattoeage zet je voor jezelf en niet voor een ander.

Live the Life you Love tattoo

Hond Pasha

Een minder leuke gebeurtenis was dat we mijn hondje moesten laten inslapen. Hij is 16,5 jaar oud geworden en was echt op. Zo'n trouw vriendje wil je eigenlijk nooit missen....

Terugblik 2014

Spontaan naar Parijs

Dit jaar heb ik best een paar hele leuke reisjes gemaakt, het zijn allemaal stedentrips geweest en waren stuk voor stuk niet echt gepland :-). Ik ben gek op reizen en op nieuwe plekken en culturen te ontdekken. Parijs was een spontaan weekendje met z'n tweeën weg, hadden we even nodig. En het was super. Dit was de tweede keer in Parijs met veel zon, dat is weer eens wat anders dan een regenachtig Parijs (eerste keer).

Terugblik 2014

I'm back blogging

Het bloggen stond door omstandigheden op een heel laag pitje. Zo af en toe kwam er eens een blogpost online. Toen kreeg ik weer de spirit en ben weer (opnieuw) begonnen! Niet echt opnieuw eigenlijk, ik ben verder gegaan waar ik gebleven was. Ook heb ik hier meer regelmaat in gebracht. Ik begon met twee keer in de week naar, nu op dit moment, drie keer in de week. Ik vind het heel erg leuk om te doen en wil hier zeker meer mee gaan doen.

Blog Dazzling Beauty

Nieuwe auto

Nog iets leuks en groots op zakelijk gebied! Ik heb een nieuwe auto gekocht! Vijf jaar lang heeft mijn Opel Agila mij overal naartoe gebracht. Tijd voor een nieuwe auto! Nu rijd ik vrolijk rond door Westland en omstreken met mijn Kia Picanto. Voor een paar dagen stonden er twee auto's op mijn naam ;-)

Terugblik 2014

Terugblik 2014

Marrakech

Ook heb ik een stedentrip gemaakt samen met mijn moeder naar Marrakech. Wauw, dit is echt een aanrader! Je komt echt in de wereld van duizend-en-één-nacht.

Terugblik 2014

Ambulant hairstyling en visagie

Het hele jaar door heb ik het ook ontzettend druk gehad met mijn werkzaamheden voor Dazzling Beauty als kapster en visagiste. Dit doe ik 5 dagen in de week en ik heb in de afgelopen vijf jaar een hele mooie klantenkring opgebouwd. hier ben ik ontzettend trots op!

Terugblik 2014

Festival

Dit jaar zijn we met vrienden naar Decibel Outdoor geweest! Een aantal jaar terug ben ik hier ook al geweest, toen was het veel kleinschaliger. Nu is dit festival echt heel groot én heel gaaf!

Terugblik 2014

Geocachen

Een hobby wat we veel hebben gedaan is geocachen. Het is leuk en het voordeel hiervan is ook dat je op hele leuke plekjes komt in steden of in de natuur. Én je bent lekker bezig. Ik heb al een aantal mensen met dit virus kunnen besmetten :-).

Di-rect

Samen met een vriendin ga ik meestal één keer per jaar naar een concert van Di-rect. Dit jaar was het maar liefst twee keer! De eerste was tijdens de Westlandse cross, dichterbij huis kan haast niet, vijf minuutjes fietsen. En de Tweede was in 't Paard in den Haag, hier gaan we bijna altijd heen.

Terugblik 2014

Terugblik 2014

Masterclass Ondernemen

Qua trainingen, workshops e.d. heb ik afgelopen jaar een klein beetje stil gestaan. Ik merkte dat ik wat nieuwe inspiratie nodig had om Dazzling Beauty naar een hoger level te tillen. Naast wat boeken en internet speurwerk besloot ik om naar de masterclass ondernemen van Annic van Wonderen te gaan. Op dit moment ben ik ook bezig in haar boek. Hierdoor zit ik boordevol nieuwe ideeën en inspiratie!

Terugblik 2014

Düsseldorf

Ook ben ik naar Düsseldorf geweest, gezellig met mijn moeder en twee zussen. We zijn naar de kesrtmarkt geweest. Haha, weer een stedentripje!

Terugblik 2014

Nieuw logo Dazzling Beauty

Nieuwe auto, dus ook gelijk maar een nieuw logo. Hoewel ik nog heel tevreden was met mijn oude logo, was het ook wel weer tijd voor een update. En ik ben heel erg blij met het eindresultaat! Het nieuwe logo is een stuk strakker geworden dan het oude logo. Ook staat deze nu op mijn auto!

Terugblik 2014

Drukke dagen voor de feestdagen

In de maand December is het altijd topdrukte voor kappers. Iedereen wil er weer op zijn kerstbest uit zien. Ook mijn klanten heb ik deze feestelijke maand weer kunnen voorzien van mooie kapsels en make-up!

Terugblik 2014

Venetië en Rome

Dit jaar hebben we ook besloten om weg te gaan tijdens de feestdagen. We zijn op eerste kerstdag vertrokken naar Venetië en na een paar dagen vlogen we verder naar Rome om daar Oud en Nieuw te vieren. Én natuurlijk om alle mooie bezienswaardigheden te bekijken. Hier komen nog verschillende artikelen over, de eerste zal een shoplog zijn :-).

Terugblik 2014

Terugblik 2014

Nieuw jaar, nieuwe doelen

Na een heel wisselend 2014 is er nu een nieuw jaar aangebroken. Wat ik in dit jaar allemaal ga doen? Voor veel dingen heb ik nog geen idee. Maar ik heb wel een paar doelen gemaakt!

Ons eerste doel staat al vast! Dat wordt onze reis naar Japan!! Hoe cool is dat!

Ook wil ik op zakelijk gebied wat dingen aanpassen, zoals wat veranderingen aan de website, Dazzling Beauty naar een hoger niveau tillen en wat meer cursussen e.d. gaan volgen.

En eigenlijk ben ik ook op zoek naar een hondje. Ik denk dat we dat via een dierenasiel gaan doen om een hondje weer een nieuw thuis te kunnen geven wat tevens ook gelijk een nieuw vriendje voor konijn Flappie wordt ;-).

Verder ga ik gewoon door met mijn levensmotto: Live the Life you love!

Heb jij nieuwe doelen voor 2015?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •