vrijdag, 20 februari 2015

Wie ben jij? & Update

Geschreven door 
Dazzling Beauty by Tessa Dazzling Beauty by Tessa

Dazzling Beauty bestaat inmiddels ruim 5,5 jaar. Naast hairstyling en visagie heeft Dazzling Beauty ook al een tijdje een blog, het is begonnen als een beautyblog. Ik heb een leuk nieuwtje te melden! Het blog van Dazzling Beauty gaat uitbreiden!!

Ook ben ik erg benieuwd wie mijn lezers zijn :-)

Zoals je misschien al weleens hebt gezien bestaat de site van Dazzling Beauty niet alleen uit de blogpagina. Ik ben Dazzling Beauty by Tessa begonnen als ambulante hairstyling en visagie. In deze branche heb ik dan ook al ruim 15 jaar ervaring. 15 jaar? Hoe oud ben ik dan wel niet? Hahaha, ik ben dus 30 jaar en een beetje ;-). De tijd vliegt, I Know!

Naast mijn werk als hairstyliste en visagiste heb ik het bloggen ondekt. Ik besloot ongeveer 2,5 jaar geleden om hier mee te beginnen op het beautyblog van Dazzling Beauty. Ik vond het best wel spannend toen ik mijn eerste artikel online had gezet. En nog steeds vind ik het wel een beetje spannend hoor! In de afgelopen paar jaar heb ik veel geleerd en ondervonden op bloggebied en ik merk nu dat ik mijn draai heb gevonden. Naast dat ik het ontzettend leuk vind om te schrijven is het ook mijn passie om een ander iets te leren en te inspireren. Voordat ik een blog startte was ik hier ook al mee bezig, maar dan in de vorm van trainingen geven in het kappersvak, make-up workshops organiseren en klanten van het juiste advies voorzien.

In mijn blog kan ik een hoop creativiteit kwijt én ik wil meer!!

Naast het beauty gedeelte op het blog verschijnen er zo af en toe ook wat travelposts. Ik ben gek op reizen en deel dat graag met iedereen die het leuk vind. Ook vind je zo nu en dan een DIY post op Dazzling Beauty. Naast deze onderwerpen zit ik vol met nieuwe ideeën.

Precies een jaar geleden heb ik een tatoeage op mijn hand/pols laten zetten met de tekst: Live the Life you Love. Dit motto wil ik ook meer gaan doorvoeren op Dazzling Beauty's blog. Dazzling Beauty voor een Dazzling Life!

Blog verhuist naar de homepage

De site gaat omgegooid worden. Het blog wordt op de voorgrond geplaatst. Een paar maanden terug heb ik een nieuw logo laten ontwerpen voor het bedrijf, een strakker design met minder poespas en tierelantijnen. Ook is dit nieuwe logo op de auto geplaatst. Nu de site nog! Ja, het logo staat er al wel op, maar het geheel klopt niet meer zo. Op dit moment wordt er dus aan een vernieuwde Dazzling Beauty website gewerkt. Wanneer deze precies klaar is kan ik nog niet zeggen, maar dat laat ik uiteraard meteen aan jullie weten!

Wie ben jij?

Nu ben ik zeer benieuwd wie jij bent? Ik zie natuurlijk dat mijn artikelen goed gelezen worden, maar ik heb geen idee wie het lezen. Ik wil bij deze graag aan je vragen of je een reactie onder dit artikel wil achterlaten met wie je bent, eventueel hoe oud je bent, wat je interesses zijn en welke artikelen jou het meeste aanspreken.

Je mag ook suggesties doen voor nieuwe onderwerpen, wat zou jij graag willen lezen en/of zien? Ik ben benieuwd!

Wil je meer over mij weten? Stel gerust een vraag ;-)

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •