vrijdag, 02 oktober 2015

TAG: Get To Know Me

Geschreven door 
Get to know me TAG (2015) Get to know me TAG (2015)

Wie is het gezicht achter Dazzling Beauty's Blog? Dat ben ik! Misschien ken je mij al een beetje of misschien ook niet. Omdat Dazzling Beauty helemaal vernieuwd is, vind ik het de hoogste tijd om de Get To Know Me TAG te doen. Via deze TAG, met maar liefst 30 vragen, kom je iets meer te weten over het gezicht achter Dazzling beauty, over mij dus :-)

Deze TAG kun je via het filmpje (iets uitgebreidere antwoorden) bekijken of in de geschreven vorm hieronder. Kijk en/of lees je mee?

Get To Know Me better!

Hoe oud ben je?

Ik ben geboren op 16-02-1981. Op dit moment ben ik dus 34 jaar.

Heb je een tweede naam?

Ja ik heb een tweede naam, zelfs ook nog een derde naam. Bij mijn geboorte heb ik naast mijn roepnaam ook nog twee doopnamen gekregen. Mijn volledige naam luidt: Tessa Agatha Maria Grootscholten.

Heb je een bijnaam?

Ik heb niet echt een bijnaam, maar mijn naam wordt wel vaak afgekort naar Tess. Dus Tess is mijn bijnaam.

Wat is je sterrenbeeld?

Ik ben Waterman.

Waar ben je geboren en wat is je nationaliteit?

Ik ben in het ziekenhuis in Den Haag geboren, dus ik ben Nederlandse.

Wat voor werk doe je?

Mijn werk speelt zich allemaal af onder de naam Dazzling Beauty by Tessa. Sinds 2009 heb ik mijn eigen bedrijf gestart en werk ik momenteel als ambulante hairstyliste en visagiste. Ook ben ik onder de naam van Dazzling Beauty steeds meer online actief met onder andere het blog van Dazzling Beauty.

Welke plek zou je willen bezoeken en waarom?

Alle mooie en interessante plekken op aarde, dus eigenlijk wil ik alle plekken wel een keer bezoeken. Waarom? Ik ben gek op reizen en wil zoveel mogelijk van de wereld zien!

Waar shop je het liefst?

Als ik een dagje ga winkelen doe ik dat meestal in Den Haag. De Bijenkorf is een grote favoriet en shoppen in de wat kleinere boutieks vind ik ook erg leuk. In mijn woonplaats Naaldwijk ga ik graag naar The Stone. Online shop ik weleens bij Loavies.

Welke schoenmaat het je?

Ik heb maat 39.

Hoe lang ben je?

Ik ben 1.69 meter lang.

Wat is je favoriete kleur?

Paars!! Dit is al jaren mijn favoriete kleur. Ik neig ook veel naar zwart en tegenwoordig ben ik ook gecharmeerd van de vintage groen kleur.

Heb je piercings en/of tattoos?

In mijn beide oren heb ik drie gaatjes, dus dat zijn zes piercings. Daarnaast heb ik in totaal twee tattoeages, één op mijn voet en één op mijn hand/arm.

Ben je rechts of linkshandig?

Met links kan ik niets zoveel, dus ik ben duidelijk een rechtshandige.

Ben je een ochtend of avond mens?

Ik ben overduidelijk een avond mens. Ik ben 's avonds nooit moe en 's ochtends heb ik moeite met uit bed komen.

Ben je single of heb je een relatie?

Ik heb een relatie.

Heb je broers en/of zussen?

Ik heb één broer en twee zussen en ben daarmee de jongste van ons gezin.

Heb je huisdieren?

Ja mijn lieve konijntje Flappie.

Heb je weleens een award gewonnen?

Bij de Hairvision Trendvision Award heb ik een keer de eerste plaatst behaald!

Wat is je favoriete film en tv show?

Ik ben gek op films kijken dus ik heb eigenlijk wel een paar favoriete films. Als eerste blijf ik The Lord of The Rings heel goed vinden en niet te vergeten The Hobbit. Van dit soort fantasie films hou ik van. Daarnaast heb ik alle dvd's van de Harry Potter films, dit valt ook in mijn fantasie categorie. Van een goede horror/thriller kan ik ook genieten. Films zoals The Blair Witch Project en Paranormal Activity.....OOOHH YEAHH! Maar een leuk komedie vind ik ook heerlijk op z'n tijd. Dus je kan mij vele soorten film genres voorschotelen ;-). Qua tv shows (en series) kijk ik graag naar programma's als Expeditie Robinson en Wie is de Mol?. Ik ben verslaafd aan The Bold & The Beautiful, heerlijk die intriges! Dus.... Ook kijk ik graag naar series. Game of Thrones en Breaking Bed zijn daar twee grote favorieten van.

Wat is je favoriete nummer?

Uhhmm.... Drag me down van 1D? Hoe dit zo tot stand is gekomen leg ik je in het filmpje uit ;-). Daarnaast luister ik graag naar Di-rect en Anouk. Thinking out loud van Ed Sheeran is ook zeker één van mijn favoriete nummers.

Wat is je favoriete make-up merk?

Er zijn zo ontzettend veel verschillende make-up merken en eigenlijk heeft ieder merk wel fijne en mindere producten er tussen zitten. Ik vind Amati make-up erg fijn, hier werk ik als visagiste ook veel mee. Daarnaast vind ik de Naked palettes van Urban Decay heel fijn, de make-up van MAC en ik gebruik graag de mascara's van Make-up Studio.

Wat is je favoriete restaurant?

Eigenlijk heb ik niet echt één favoriet restaurant. Wel ga ik graag naar een sushi restaurant, maar sinds ik in Japan ben geweest lijkt de sushi hier nergens meer op. Nou ja, dat valt ook wel weer mee, ik ben nou eenmaal iets kieskeuriger geworden in het eten van sushi ;-). Naast sushi vind ik tapas ook erg lekker.

Wat is je favoriete eten en drinken?

Mijn favoriete eten heb ik hierboven eigenlijk al beantwoord. Qua drinken drink ik veel appelsap en cocoswater vind ik ook erg lekker.

Hoe voel je je op dit moment?

Redelijk goed! Naast dat ik best wel behoorlijk wat hoofdpijn heb op dit moment (dit is niets nieuws voor mij). Voordat ik deze TAG maakte heb ik een bezoekje bij een orthomanuele therapeut gebracht om mijn wervels weer op de juiste plek te zetten, dus de hoofdpijn is nu wat erger door die behandeling.

Waar luister je op dit moment naar?

Het is vrij stil om me heen, dus op dit moment niets.

Wat heb je nu aan op dit moment?

Een zwart vestje, wit t-shirt uit Japan, een spijkerbroek en mijn donderdag sokken.

Wat is je favoriete seizoen?

De Winter! Ik vind de koude donkere dagen eigenlijk best wel fijn. Regen houd ik niet van, maar die hebben we ook best veel in de warmere maanden. De Zomer vind ik ook fijn hoor! Ik houd alleen niet zo erg van die hele warme dagen.

Een tent of een hotel?

Hotel!! Sorry, een tent is echt niets voor mij....

Wat doe je in je vrije tijd? (oeps deze zit niet in het filmpje)

Vrije tijd? Als ondernemer ben je eigenlijk altijd wel bezig met iets voor je bedrijf. Gelukkig zie ik veel van mijn werkzaamheden niet echt als werk, dit komt omdat je het vooral voor jezelf doet. Als ik niet bezig ben met haren mooi maken en make-uppen, dan ben ik veel bezig met mijn website. Als ik in mijn vrije tijd echt niet aan het werk ben, dan ben ik op vakantie of een dagje uit. Ben ik gewoon thuis, dan kijk ik graag naar films of lees ik een boek.

Wat is je doel in je leven?

Mijn doel is Live the Life you Love!! Dit is mijn levensmotto en is heel belangrijk voor mij. Ik heb dit dan ook op mijn hand/arm laten tattoeëren. Verder is mijn doel om happy te zijn in alles wat ik doe in het leven én ik wil Dazzling Beauty naar een hoger level brengen!

Hopelijk vond je het leuk om via deze TAG iets meer over mij persoonlijk te weten te komen. Vind je het leuk om ook wat vragen te beantwoorden? Laat ze dan achter bij de reacties hieronder of bij de reacties onder het filmpje zodat ik ook jou wat beter leer kennen!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •