zaterdag, 22 april 2017

Lifestyle Lab & Meer | Day In The Life

Geschreven door 
Day In The Life Vlog #3! Day In The Life Vlog #3!

In deze Day In The Life Vlog neem ik je mee naar het Lifestyle Lab persevent in Amsterdam, laat ik je de inhoud van de goodiebag zien én ga ik 's avonds met Dobby naar de hondentraining. Enjoy!!

Day In The Life Vlog #3

Een nieuwe Day In The Life Vlog op een dag waar ik een beetje achter de feiten aanloop en met uitlopende activiteiten :-). Kijk je mee?

Lifestyle Lab Event

Het Lente seizoen is weer van start gegaan en dat betekend ook dat er weer volop nieuwe producten op de markt zijn gebracht, merken die hun nieuwe trends graag laten zien en allerlei nieuwtjes op het gebied van lifestyle, beauty, fashion, food en travel.

Op donderdag 20 april '17 was ik op uitnodiging naar Amsterdam afgereisd om het Lifestyle Lab event bij te wonen. In de kelder van Weesper, Bar & Spijs, vond het event plaats waar in totaal 9 verschillende merken/bedrijven hun producten toonden en leuke nieuwtjes deelden.

lifestyle lab event 1

Zo waren er producten die je kon proeven zoals de chocolade van Hands Of my Chocolate, de heerlijke drankjes van Chalo, verschillende lekkernijen afkomstig uit de Markthal in Rotterdam én kon je een cocktail nuttigen bij de stand van Schiedam.

lifestyle lab event 4

Ook kon je een beenmassage laten doen bij de stand van Wilkinson en hoef je nooit meer koude billen te hebben met de warmtekussens van Stoov. Daarnaast kon je bij Brabantia als bij de Sofa Company meedoen aan een selfie wedstrijd waarvan je vervolgens de foto op Instagram moest plaatsen met de juiste # erbij. En hoe leuk..... Ik heb een mooie mat gele pedaalemmer van Brabantia gewonnen met mijn selfie!! GOALS!!!

lifestyle lab event 2

Het was dus een zeer leuk event met mooie merken/producten waar ik ook weer leuke nieuwe contacten heb kunnen opdoen. Voor de gehele impressie kun je de vlog bekijken!

Ben je al geabonnerd op Dazzling Beauty's YouTube kanaal? Ik zou het super tof vinden als je dat zou doen. Het is geheel gratis en op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste filmpjes. Abonneren kun je HIER doen.

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink Jannike zaterdag, 22 april 2017 17:38 Geplaatst door Jannike

    De Hands Of my Chocolate ziet er lekker uit! En leuk dat je de prullenbak gewonnen hebt! Geel is een lekker vrolijk kleurtje :)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •