zaterdag, 19 oktober 2019

Action Make-up Kit Halloween

Geschreven door 
5 verschillende Halloween looks met de Action make-up kit! 5 verschillende Halloween looks met de Action make-up kit!

Bij Action kun je diverse Halloween spullen kopen waaronder ook een Special FX Make-up kit. Ideaal voor als je jezelf (of een ander) wil omtoveren in een spooky wezen met nepwonden of een rottende huid. In een make-up tutorial laat ik aan je zien welke looks je allemaal kunt maken met de Special FX Movie Star set van de Action.

Halloween Look met Action Make-up

Ook dit jaar maak ik met plezier weer een aantal Halloween looks voor je. Voor deze make-up tutorial maak ik gebruik van de special fx movie star makeup kit die je bij de Action kunt kopen. Lekker budget dus, want voor een paar euro kun je zo'n set aanschaffen!

Met de inhoud van deze special effect kit kun je verschillende leuke en creepy Halloween effecten op je huid creëren. Wat dacht je van een vies uitziende schilferige huid met nepbloed? Of een robotwond met 3D effect? Ga je liever voor een creepy reptielenhuid? Om de viezigheid compleet te maken sluit ik de tutorial af met wat ranzig braaksel. Ideaal om je vrienden en/of familie de stuipen op het lijf te jagen!!

Ben je al geabonneerd op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty?

Happy Halloween & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •