zaterdag, 26 oktober 2019

Last Minute Heks Make-up | Halloween Tutorial

Geschreven door 
Last Minute Heksen Make-up! Last Minute Heksen Make-up!

Wil je met Halloween als heks verkleed? Heksen en Halloween zijn een perfecte combi, maar wat nou als je weinig tijd hebt om jezelf als heks te transformeren? Deze last minute Halloween heksen make-up helpt je goed op weg naar een spooky look!

Heksen Make-up

Heksen zien er vaak een beetje grauw en smerig uit. Met die basis kun je met make-up jezelf heel gemakkelijk als heks transformeren. Een ideale look voor Halloween, Carnaval of gewoon wanneer je zin hebt om er als heks uit te zien ;-).

In deze make-up tutorial laat ik stap voor stap aan je zien hoe je heel gemakkelijk een last minute heksen make-up kan maken. Als je bijvoorbeeld net uit je werk of school komt en geen tijd hebt om jezelf om te toveren tot een creepy uitziend wezen voor een Halloween feestje of de Trick or Treat tocht, maar je wel iedereen de stuipen op het lijf wilt jagen met je enge look, dan is deze tutorial zeer geschikt voor jou!

Voor deze grauwe heksen look is het niet noodzakelijk om special effect make-up in huis te hebben. Hetgeen wat je vooral nodig hebt zijn vooral matte en grauwe oogschaduw tinten. In mijn heksen look maak ik vooral gebruik van zwart, grijs, wit en een beetje rood/paars. Verder gebruik ik een zwart kohlpotlood en witte losse poeder. De producten die ik heb gebruikt in deze tutorial zijn van Grimas en Kryolan, maar je kunt natuurlijk ook soortgelijke producten gebruiken van een ander merk zoals bijvoorbeeld:

Ben je klaar voor de last minute heksen look?

Vind je dit soort video's leuk om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty!

Om de heksen look helemaal compleet te maken kun je natuurlijk ook nog wat extra's toevoegen aan je look zoals een heksenneus en een heksenhoed. Verder kom je met zwarte kleding al een heel eind, maar wil je all-the-way als heks gaan... Dan kun je natuurlijk ook nog een toffe heksen outfit scoren!

heks makeup

Happy Halloween Witches & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •