zaterdag, 20 oktober 2018

Enge Pompoen Make-up | Halloween Tutorial

Geschreven door 
Ben je klaar voor deze enge pompoen make-up tutorial? Ben je klaar voor deze enge pompoen make-up tutorial?

Jaag iedereen de stuipen op het lijf tijdens je Halloween party met deze enge pompoen make-up!

Jezelf tot een scary pumpkin omtoveren is weer eens wat anders dan een zombie of enge heks. Met deze makkelijke stap voor stap Halloween tutorial laat ik aan je zien hoe je deze pompoenen schmink heel goed ook bij jezelf kunt maken!

Halloween Make-up Pompoen

Uiteraard kun je er voor kiezen om van deze Halloween make-up een vriendelijke pompoen te maken, maar ik ga net even een stapje verder en laat aan je zien hoe je een enge variant maakt. Met de juiste make-up en schmink producten lukt dit jou ook!

Wil je geen filmpje meer missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Pompoen Make-up | Producten

Voor deze Halloween pompoen make-up maakt ik vooral gebruik van oogschaduw (oranje en zwart), zwarte schmink, een zwart oogpotlood, mascara en wat nepbloed. Voor het 'normale' stukje make-up in deze look heb ik gebruik gemaakt van het Tartelette in Bloom Palette en het Naked Basics Palette van Urban Decay. Het is natuurlijk handig als je voor deze look fijne make-up kwasten gebruikt.

De producten die ik zelf heb gebruikt (of soortgelijke) heb ik hieronder voor je op een rij gezet met klikbare link naar de desbetreffende webshop waar je het product kunt vinden. Mocht je nog iets nodig hebben, dan kun je het eventueel daar aanschaffen.

halloween schmink tutorial pompoen

Happy Halloween & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •