donderdag, 23 mei 2019

Game of Thrones Make-up Palette Review & Look

Geschreven door 
Urban Decay x Game of Thrones make-up palette! Urban Decay x Game of Thrones make-up palette!

Game of Thrones en Urban Decay samen is wat mij betreft de beste collab ever! Cosmetica merk Urban Decay is in de wereld van GoT gedoken en heeft een aantal mooie collectors items op het gebied van make-up uitgebracht waaronder het oogschaduw palette die ik je in dit artikel ga laten zien, inclusief The Throne!!

Urban Decay X Game of Thrones

Een tijdje terug had ik het Game of Thrones x Urban Decay oogschaduw palette al op mijn wishlist gezet. Ik ben fan van het merk Urban Decay en ik ben al helemaal een groot fan van de tv-serie Game of Thrones!!

got makeup 1

Hoewel ik had verwacht dat het lastig zou zijn om dit palette te kunnen bemachtigen, zag ik laatst ineens een post op Instagram voorbijkomen dat LookFantastic.nl er nog een aantal in voorraad had. Ik hoefde hier niet zo lang over na te denken en had het palette binnen 1 minuut gekocht. Een paar dagen later werd het netjes bezorgd en met het Game of Thrones deuntje in mijn hoofd maakte ik het palette open. WAUW.....

got makeup 4

Qua vormgeving, uitstraling en beleving geef ik dit palette al een dikke 10+! In het echt is het nóg mooier dan op de foto's die ik op internet al voorbij had zien komen. Ik kan me voorstellen dat wanneer je niets met Game of Thrones hebt, deze Limited Make-up Collectie van Urban Decay je ook niet zo veel doet. Maar echt... Wie is er nu geen fan van GoT?

Wanneer je het palette opent vind je aan de linkerkant een goede spiegel en aan de rechterkant een mooie quote van Daenerys Targaryen.

got makeup 3

Onder deze quote verschijnt nog een quote, deze is van Tyrion Lannister, aan de voet van The Throne! Dit heeft uiteraard allemaal niet met de make-up zelf te maken, maar wel met de gehele Game of Thrones beleving! I like it a lot!!

got makeup 5

Onder al dit gebeuren vind je waar het om draait, namelijk het oogschaduw palette. Deze kun je in het geheel uitschuiven waardoor je hem los kunt halen van de doos.

got makeup 6

Het oogschaduw palette is rijkelijk gevuld met de meest uiteenlopende oogschaduw tinten. In totaal zijn het 20 kleuren waarvan er 3 matte tinten bij zitten. De oogschaduw tinten zijn in 4 categorieën ingedeeld waardoor je gemakkelijk kunt zien welke tinten je eventueel bij elkaar kunt gebruiken. Dit hoeft niet, want het gehele palette is met elkaar te mixen voor de meest uiteenlopende ooglooks.

got oogschaduw

White Walker, Winterfell, Red Keep, Stormborn, Bay of Dragons om er zomaar even een paar op te noemen. Elke oogschaduw tint heeft een eigen Game of Thrones naam. I Love It!!

Got Oogschaduw Palette
Got Oogschaduw Swatches
Got Oogschaduw 4
Got Oogschaduw 3
Got Oogschaduw 2
Got Oogschaduw 1

Zoals ik gewend ben van Urban Decay zijn ook deze oogschaduw tinten perfect voorzien van pigment. Tijdens het swatchen merkte ik wel op dat de tinten Hardhome en Bay of Dragons iets minder makkelijk op de huid hechten. Dit heb ik tijdens mijn eerste ooglook met dit palette ook ondervonden. Een klein minpuntje dus.

Ben je klaar voor mijn eerste Game of Thrones x Urban Decay make-up look?

Game of Thrones Make-up Look

Voor mijn eerste Game of Thrones make-up look heb ik gekozen om het niet al te heftig te maken. Voor sommigen kan deze look al iets te zwaar zijn, maar voor mijzelf vind ik dit een mooie everyday look ;-).

got makeup look 3

Hieronder laat ik door middel van foto's stap voor stap zien hoe deze look tot stand is gekomen. Onder de foto's vind je nog eens de stap voor stap beschrijving inclusief de kleuren die ik voor deze look heb gebruikt.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6

  • Stap 1: Om het oog te omlijnen gebruik ik Take The Black. De binnenooghoek laat ik vrij en in de buitenooghoek maak ik een kleine wing.
  • Stap 2: In de arcadeboog breng ik de matte tint House Lannister aan.
  • Stap 3: Om de look iets intenser te maken breng ik Winter Is Here in de buitenooghoek aan.
  • Stap 4: De tint Bay Of Dragons zorgt voor wat sprankeling in deze ooglook. Deze tint breng ik aan op het bewegend ooglid en in de binnenooghoek.
  • Stap 5: Onder de wenkbrauw breng ik Hardhome aan als highlighter.
  • Stap 6: Als finishing touch breng ik een paar laagjes zwarte mascara aan. Deze gebruik ik.

got makeup look 2

Bekijk hier mijn tweede Game of Thrones look!

Game of Thrones Eyeshadow Palette kopen?

Waar kun je het Game of Thrones Eyeshadow palette kopen? De GoT collectie van Urban Decay is een Limited Edition en daarbij geldt OP=OP. Zelf heb ik palette op Lookfantastic.nl gekocht, maar helaas is het daar uitverkocht. Een mooi alternatief is het Urban Decay Born To Run Eyeshadow Palette. Dit is zeker niet hetzelfde als het Game of Thrones palette, maar het palette bevat mooie alternatieve kleuren.

Wel kun je nog een kijkje nemen bij Urban Decay zelf. Daar vind je nog meer toffe make-up items uit deze collectie. Wacht niet te lang, want voor je het weet is de collectie uitverkocht!

got makeup look 5

"Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor, and it can never be used to hurt you." - Tyrion Lannister

Let's connect! Volg @dazzlingbeautybytessa ook op Instagram!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •