woensdag, 03 oktober 2018

Kat Make-Up Look | Halloween Tutorial

Geschreven door 
Katten make-up met Halloween! Katten make-up met Halloween!

Een Halloween look hoeft niet per se eng te zijn, want je kunt jezelf ook als een lief schattig katje schminken. Of is zo'n kat make-up misschien toch wel een beetje creepy?

Makkelijke Halloween Make-up

Je hoeft geen ingewikkelde schmink technieken toe te passen voor deze makkelijke Halloween make-up. Je hoeft waarschijnlijk zelfs niet zoveel nieuwe make-up of schmink producten aan te schaffen, want deze katten look heb ik met de meest simpele make-up en schmink producten gemaakt die de meeste mensen misschien al in huis hebben. Mis je een product? Hieronder heb ik alle benodigdheden voor je op een rij gezet inclusief klikbare link waar je door wordt verwezen naar een desbetreffende webshop waar je soortgelijke producten eventueel kunt kopen.

Wat heb je nodig?

Voor deze kat make-up look heb ik vooral gebruik gemaakt van basis producten zoals:

How To: Kat Make-up / Schmink

Hoe maak je een kat make-up? Hieronder heb ik een 6-stappenplan voor je gemaakt. Door middel van de foto's kun je bekijken in welke volgorde je het beste te werk kan gaan. Met het stappenplan onder de foto's leg ik nog eens stap voor stap uit wat de handelingen zijn.

Kat Makeup Stap 1
Kat Makeup Stap 2
Kat Makeup Stap 3
Kat Makeup Stap 4
Kat Makeup Stap 5
Kat Makeup Stap 6

  • Stap 1: De wenkbrauwen mogen er lekker harig en donker uit komen te zien. Als basis gebruik je hier een zwart kohlpotood voor. Vervolgens vul je de wenkbrauw met wat zwarte oogschaduw in en kun je meer diepte creëren door nog wat zwarte schmink aan te brengen met een dun schmink penseel.
  • Stap 2: Het kattenoog effect (de cat-eye) creëer je door een wing in de buitenooghoek te maken. In de binnenooghoek laat je de boven- en onderlijn richting de neus doorlopen. Dit kun je eerst met een matte zwarte oogschaduw doen. Als de boven- en onderlijn perfect zijn kun je deze intenser maken met zwarte schmink of eventueel een zwarte eyeliner.
  • Stap 3: Met een wit oogpotlood kun je een harig effect op het voorhoofd maken en trek het wit door over de neus. Met een matte witte oogschaduw kun je het gehele witte stuk wat softer maken en laat je de witte oogschaduw doorlopen over het gehele oog. Let op dat de zwarte cat-eye lijnen goed zichtbaar blijven. Deze kun je altijd weer iets bijwerken.
  • Stap 4: De katten neus kun je het beste eerst even met het zwarte potlood tekenen. Vervolgens kleur je het in met zwarte schmink en een dun penseel. Onder de neus maak je een dikke lijn naar beneden en kleur je de bovenlip zwart in. Ook dit kun je vooraf eerst met het potlood doen om vervolgens met schmink intenser te maken. De onderlip kun je inkleuren met het witte potlood of eventueel met witte schmink.
  • Stap 5: Vanaf de neushoeken tot aan de mondhoeken maak je de huid wat lichter met witte oogschaduw. Vervolgens maak je hier wat sproetjes op met zwarte schmink en teken je de snorharen. Met een warm bruine shapekleur maak je de zijkanten van de neus wat donkerder en kun je de rest van het gezicht shapen zoals de zijkanten en het voorhoofd.
  • Stap 6: Als finishing touch breng je wat mascara aan op de wimpers en kun je bijpassende nepwimpers aanbrengen voor een intensere look.

Wil je alle stappen nog eens bekijken? Kijk dan mee naar het impressie filmpje hieronder!

Wil je geen filmpje meer missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Ben je op zoek naar nog meer leuke ideeën voor je Halloween look? Bekijk hier alle creepy make-up video's!

Be Dazzled & Happy Halloween

P.s. Deze look is uiteraard ook zeer geschikt voor Carnaval!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •