zaterdag, 22 september 2018

Herfst Make-up Tutorial

Geschreven door 
Sprankelende Herfst Make-up Look! Sprankelende Herfst Make-up Look!

Het is Herfst! De zomerse glowy make-up look mag plaats gaan maken voor warme herfst kleuren in je make-up look!

In dit artikel laat ik je stap voor stap mijn Herfst make-up look zien, welke make-up producten ik gebruik en hoe ik de make-up aanbreng.

Herfst kleuren in je make-up look

Nu de Herfst is aangebroken zal de natuur zich snel gaan transformeren in prachtige Herfst tinten. We passen onze garderobe weer iets aan en ruilen onze zomerse kleding in voor cozy Herfst items qua kleuren, comfort en warmte. Hoe zit dat met de rest van je look?

Zijn je kapsel en make-up al ready voor het najaar?

De zomerse make-up look mag plaatsmaken voor wat meer Herfst kleuren. Belangrijk is dat je de herfstachtige tinten in je ooglook wel warm en sprankelend houdt. Bruine tinten in je make-up look kunnen namelijk al snel een wat vermoeide uitstraling geven en dát is natuurlijk niet wat we willen!

Warme aardetinten en bruine roest tinten zijn de perfecte basis voor je Herfst make-up look. Om de gehele look open en shiny te houden voeg je een sprankelende goudtint toe!

herfst make up look

Het is bij blauwe ogen aan te raden dat je de kleuren warm en sprankelend houdt. Bruine en groene ogen kunnen vaak wat beter bruintinten hebben, maar maak ook hier gebruik van sprankelende accenttinten.

Herfst Make-up Stap voor Stap

In het filmpje hieronder kun je mijn Herfst make-up tutorial bekijken. Ik laat je stap voor stap zien hoe je deze look ook zelf kunt maken. Onderaan het filmpje heb ik alle make-up producten die ik zelf heb gebruikt nog eens voor je op een rij gezet inclusief alternatieven of soortgelijke producten.

Wil je geen filmpje meer missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Make-up producten die ik heb gebruikt

De make-up producten die je in mijn Herfst make-up tutorial voorbij hebt zien komen zijn:

Budget Make-up Alternatieven:

herfst make up tutorial 2

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •