vrijdag, 14 december 2012

Kerst Look met Amati Make-up

Geschreven door 
Kerst make-up met Amati Kerst make-up met Amati

Voor mijn Kerst Look 2012 gebruik ik dit jaar alleen make-up van Amati. Van mij mag het met de feestdagen wel wat meer opvallen! Een beetje smokey eyes, paars, glitters en veel mascara! Zelf ben ik een hele grote fan van Amati Make-up, ik gebruik dit merk dan ook veel tijdens mijn werk als visagiste. Deze make-up werkt heel prettig en blijft de hele dag goed op zijn plek zitten!

Update: Helaas is de make-up van Amati niet meer verkrijgbaar.

How-To oogmake-up

Ik ben begonnen met het zwart omranden van de ogen. Bij deze look heb ik dat gedaan met een zwarte oogschaduw ( Je kan dit ook doen met een potlood, maar dan is de lijn wat harder). Zoals je ziet heb ik de lijn onder niet helemaal doorgetrokken. Dit om te zorgen dat het een open look blijft. Als je grote ogen hebt is het wel heel mooi om het zwart door te trekken ( dan heb je een hele smokey eyes).

Make up look met Amati afbeelding 1

Daarna heb ik een paarse oogschaduw gebruikt. Ik ben begonnen vanuit de buitenste ooghoek, iets schuin omhoog richting het uiteinde van de wenkbrauw en dan zo naar binnen toe tot halverwege het bewegend ooglid. Het paars meng je een beetje met het zwart voor een vloeiende overloop.

Vervlogens heb ik een lichte grijs/zilver tint gebruikt in de binnenste ooghoek tot aan de paarse kleur. Deze tint heb ik ook onder gebruikt waar geen zwart zit en in de binnen ooghoek.

Onder de wenkbrauw heb ik een hele lichte glanzende wittint gebruikt als highlighter. Zorg ervoor dat alle kleurtjes goed in elkaar overlopen door ze goed te blenden met elkaar, zodat je geen harde lijnen krijgt.

Vooral over de paarse kleur en een klein beetje over de zwarte kleur heb ik wat paarse glitters aangebracht voor een extra feestelijk effect. Dat mag wel met de Kerst vind ik!

Daarna heb ik een flinke dosis mascara aangebracht, extreem volume van Amati. Zelf heb ik hele korte wimpers met weing volume, dus vind ik dit een hele fijne mascara!

Als laatste heb ik een wit lijntje in het oog gezet, dit zorgt ook voor een open blik. Met een zwart lijntje maak je het oog weer kleiner.

Bij een wat zwaardere oogmake-up kun je het beste een minder opvallende lipgloss kiezen. Op de lippen heb ik een paars/roze lipgloss aangebracht met kleine glittertjes erin!

Make up look met Amati afbeelding 2

Dit is mijn Kerst Look 2012 met make-up van Amati! Hieronder kun je de exacte kleuren vinden die ik heb gebruikt. Ik hoop dat jullie deze look leuk vinden!

Amati Make-up

  • oogschaduw zwart 141
  • oogschaduw paars 154
  • oogschaduw grijs/zilver 271
  • oogschaduw glanzend wit 264
  • glitters paars
  • oogpotlood wit
  • mascara extreem volume
  • lipgloss 200

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •