zondag, 13 januari 2013

Groene frisse make-up look

Geschreven door 
Groene oogschaduw van Amati make-up Groene oogschaduw van Amati make-up

Groene Frisse Ooglook met Amati

Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben, ben ik helemaal fan van Amati Make-up. Dit is ook een make-up merk waar ik zelf veel mee werk. Het is verder niet in de winkels te koop, maar vooral bij visagisten en schoonheidsspecialisten.

Update: Helaas is Amati Make-up niet meer verkrijgbaar!

Vandaag laat ik jullie een groene ooglook zien met Amati Make-up. De meeste mensen pakken niet zo snel groene oogschaduw, maar dit is juist een hele mooie kleur voor een ooglook en het geeft een hele frisse uitstraling. Zelf heb ik voor deze look 4 verschillende kleurtjes gebruikt, namelijk zwart, groen, licht groen en glanzend wit.

Make-up How-To

Zelf werk ik altijd van donker naar licht, dat vind ik persoonlijk zelf het prettigste. Een andere volgorde kan natuurlijk ook. Ik heb dus als eerste de zwarte kleur oogschaduw gebruikt. Met deze heb ik een lijntje boven en onder het oog gemaakt, niet helemaal tot in de binnen ooghoek, ik heb nog een klein stukje open gehouden. in de buitenste ooghoek heb ik een klein wing gemaakt. Daarna heb ik de donkerste kleur groen genomen voor over het bewegend ooglid en in de crease. Ook met deze kleur ben ik niet helemaal tot aan de binnen ooghoek gegaan. Met de lichte kleur groen heb ik de binnen ooghoek gekleurd en iets onder het oog. Ook heb ik deze kleur in de crease geblend met de donkere groen voor een mooie overloop. Als laatste heb ik de witte glanzende oogschaduw gebruikt onder de wenkbrauw als highlighter en een klein tikkeltje in de binnen ooghoek. Verder heb ik een wit oogpotlood gebruikt in het oog voor een meer open blik en op de wimpers zit extra long lashes mascara.

Make up look groen Amati

Make up look groen Amati afbeelding 2

Make up look groen Amati afbeelding 3

En ga jij weleens voor een groene ooglook?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •