zaterdag, 10 maart 2018

Lippenstift

Geschreven door 
Verschillende kleuren lipstick uitproberen! Verschillende kleuren lipstick uitproberen!

Lippenstift is een populair make-up product en is er tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Licht, donker, mat of glanzend, het kan allemaal qua lippenstift.

Zelf draag ik zelden lippenstift, hoewel ik het wel leuk bij anderen vind staan. Tijd om daar verandering in te brengen!

Welke kleur lippenstift staat mij eigenlijk? Ik heb een paar zeer uiteenlopende kleuren uitgeprobeerd ;-). De resultaten laat ik je in dit artikel zien. Ik ben benieuwd welke kleur lippenstift jij het mooiste bij mij vindt staan.

Lippenstift Kleuren

De keuze is reuze als het aankomt op kleuren lippenstift. Tegenwoordig kan werkelijk alles en dan bedoel ik ook écht alle kleuren. De gebruikelijke kleuren lippenstift zoals nude, roze, peach en rood zijn altijd wel verkrijgbaar, maar wat dacht je van groen en blauw? Super leuk om eens een ander soort kleur op je lippen te smeren, maar zou ik hier zelf mee over straat durven? Laat ik eerst maar eens kijken hoe dit soort kleuren mij staan.

In totaal heb ik 7 verschillende kleuren lippenstift uitgeprobeerd en ik ben er wel achter gekomen welke mij wel en welke mij absoluut niet staan ;-).

De verschillende lippenstiften die ik heb gebruikt verschillen ook qua mat en glanzend, het is dus echt heel uiteenlopend!

Op de foto's hieronder kun je de looks bekijken.

Lipstick Licht
Lipstick 1
Lipstick 2.2
Lipstick 2
Lipstick 3.3
Lipstick 3
Lipstick 4.4
Lipstick 4
Lipstick 5.5
Lipstick 5
Lipstick 6.6
Lipstick 6
Lipstick 7.7
Lipstick 7

Waar kun je deze lippenstift kopen?

Zie jij er een mooi geschikte lippenstift kleur voor jezelf tussen zitten? Hieronder heb ik ze allemaal nog eens voor je op een rij gezet inclusief klikbare link waar je het desbetreffende product eventueel kunt kopen.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat een nude lippenstift mij niet staat, mijn lippen vallen helemaal weg wat ik persoonlijk niet zo mooi vind. Daarnaast merk ik dat bruin ook niet echt mijn kleur is, het geheel wordt een beetje grauwig.

Koele kleuren passen beter bij mijn huidskleur zoals de verschillende roze en paarstinten. De matte blauw/paarse kleur vind ik tot mijn verrassing eigenlijk best wel leuk staan. Ik denk alleen niet dat ik hier mee over straat durf, hoewel ik het super tof vind als anderen dat wel gewoon doen!

En de groene metallic lippenstift? Uhm, tja... Leuk voor een groen thema feestje misschien? ;-)

Wat is jouw favoriete kleur lippenstift?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •