vrijdag, 06 maart 2015

Make-up look met Catrice Nude Purism LE

Geschreven door 
Make-up look Catrice Nude Purism Make-up look Catrice Nude Purism

De Lente in met make-up van Catrice!

Zacht, Elegant en Fris. In de lente van 2015 is de interactie tussen transparante stoffen en prachtige, vloeiende lijnen een belangrijke trend. Zachte nudetinten, gebroken wit, zand en roze gaan hand in hand. Elegant, all-over nude spelt een belangrijke rol in de collecties. Nieuwe interpretaties van jaren '90 mode overtuigen dankzij hun pure minimalisme. De Limited Edition "Nude Purism"  by CATRICE vertaalt deze trend in perfecte "no make-up" ofwel "nude looks"; een subtiele en vrouwelijke look die op alle catwalks zichtbaar is.

In dit artikel laat ik je kennis maken met de Limited Edition make-up Nude Purism van Catrice, inclusief een make-up look! Kijk je mee?

What's New? Catrice

Nude Purism by CATRICE – Nude Eye Colour Quattro

Twee verschillende oogschaduw pallets met elk vier trendy nude kleuren. In elk pallet zitten matte en glanzende tinten die perfect zijn om samen te combineren. De pallets zijn verkrijgbaar in C01 Naked Brown en C02 Taupe-less.

Catr NudePurism EyeColourQuattro 011 Catr NudePurism EyeColourQuattro 021

Persoonlijk houd ik iets meer van donkere oogschaduw. Nadat ik de oogschaduw in de winkel had getest, besloot ik om voor de rechter oogschaduw te gaan. De swatches van de linker oogschaduw waren iets te licht voor mij. Deze is wel perfect als je zelf van lichte oogschaduw tinten houd, de blauwe kleur maakt het extra Lente-achtig.

Nude Purism by CATRICE – Gentle Lip Colour

In deze make-up collectie vind je ook vier zacht glanzende en subtiele nudetinten in de kleuren C01 Barely Pink, C02 Silky Rose, C03 Delicate Rosewood en C04 Nearly Nude.

Catr NudePurism GentleLipColour 011 Catr NudePurism GentleLipColour 021 Catr NudePurism GentleLipColour 031 Catr NudePurism GentleLipColour 041

Zelf heb ik gekozen voor nummer C02 Silky Rose, een prachtige subtiele kleur lipstick.

Nude Purism by CATRICE – Pure Shimmer Highlighter

Deze highlighter is prachtig, alleen al het 3D reliëf van de poeder! Deze Pure Shimmer Highlighter is in één kleur verkrijgbaar.

Catr NudePurism NudeHighlighter1

Deze heb ik natuurlijk ook meegenomen :-). Ik ben gek op highlighters!

Nude Purism by CATRICE – Nude Nail Lacquer

Bij de Nude Purism collectie horen ook nog vier mooie nagellakjes in mooie nude kleuren. Deze tinten zijn dé must-haves van het lenteseizoen. Verkrijgbaar in C01 Taupe-less, C02 Barely Pink, C03 Pure Blue, C04 Naked Brown.

Catr NudePurism UNL C01 Mauve1 Catr NudePurism UNL C02 Hellrosa1 Catr NudePurism UNL C03 Hellblau1 Catr NudePurism UNL C04 Braun1

Mijn Make-up Look met de Nude Purism van Catrice

make up look 17

Zoals ik al aangaf heb ik zelf ook wat van deze make-upjes gekocht en heb daar een look mee gemaakt. Mijn make-up look is niet extreem nude geworden, omdat ik nou eenmaal van een iets zwaardere make-up look houd. Hieronder leg ik je in 6 stappen uit hoe je deze ooglook kunt maken.

make up look 11 make up look 12

Make-up look Catrice How-To:

 • Stap 1: De lichtste kleur breng ik als highlighter aan onder de wenkbrauw en in de binnen ooghoek.
 • Stap 2: Met de matte donkere taupe kleur zet ik een lijntje boven en onder van buiten naar binnen tot halverwege, ik laat de lijn dus niet helemaal tot in de binnen ooghoek doorlopen. De donkere taupe kleur trek ik vanuit de buiten ooghoek door als een komma tot in de arcadeboog.
 • Stap 3: De aubergine tint breng ik met een zachte kwast aan in de rest van de arcadeboog en laat deze vloeiend in de taupe kleur overlopen. Ook breng ik deze kleur een klein beetje onder het oog aan, ongeveer halverwege.
 • Stap 4: De zachtroze kleur breng ik aan over het gehele bewegend ooglid én een klein beetje onder het oog bij de binnen ooghoek.
 • Stap 5: Ik breng een paar laagjes mascara aan.
 • Stap 6: Op de waterlijn zet ik een lijntje met een nude kleur oogpotlood.

Swatches

make up look 8

De pigmentatie van de oogschaduw is prima. De aubergine kleur is mijn favoriet!

make up look 9

Ook de highlighter is goed gepigmenteerd, persoonlijk vind ik hem erg mooi! Op de foto hieronder kun je goed zien dat ik de highlighter als een soort komma aan de zijkant van mijn oog heb aangebracht.

Catrice LE highlighter

make up look 10

Eerlijk gezegd had ik de lipstick iets donkerder verwacht, maar toch ben ik niet ontevreden over de kleur. Er zit een mooie glans en de lipstick voelt heel zacht aan. Boven zie je de swatch op mijn hand en onder op mijn lippen.

make up look 15

Wat vind jij van deze Limited Edition Nude Purism van Catrice?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 • Plaatsen waar ik ben geweest

  +
  -
  X