vrijdag, 17 juni 2016

MUA Merged Trio Eyeshadow Make-up Look

Geschreven door 
MUA Merged Trio Eyeshadow Palette! MUA Merged Trio Eyeshadow Palette!

Hoewel ik mijn make-up stash eigenlijk aan het minimaliseren ben, kon ik het niet laten om deze mooie oogschaduw kleurtjes van MUA te laten liggen. Ik koos deze kleurtjes uit en nam het doosje Merged Trio Eyeshadow - Legendary van MUA mee naar huis.

MUA is één van mijn favoriete budget make-up merken en is gelukkig tegenwoordig ook in Nederland verkrijgbaar. Mijn eerste MUA make-up product kocht ik in Belfast, maar tegenwoordig kan ik ook bij de grotere filialen van Kruidvat terecht.

Dit MUA Merged Trio Eyeshadow palette bevat mooie, zachte en glanzende kleurtjes perfect voor de zomer! In dit artikel laat ik je een stap voor stap make-up tutorial zien van een glowy summer make-up look. Kijk je mee?

MUA Merged Trio Eyeshadow - Legendary

MUA heeft een paar verschillende doosjes Merged Trio Eyeshadow in het assortiment. Ik koos voor het Legendary palette vanwege de zachte rose-koper achtige tinten. Het zijn gebakken oogschaduws en elk kleurtje bevat een paar tinten. Vanwege de verschillende tinten per kleur sprak dit doosje mij erg aan, de kleuren geven als het ware een soort 3D effect.

Mua Doosje Dicht
Mua Doosje Open
Swatches

Gebakken oogschaduw kun je op 2 manieren aanbrengen, droog of nat. Als je van tevoren de make-up applicator nat maakt en vervolgens wat oogschaduw oppakt, wordt de tint intensiever. Persoonlijk houd ik er niet zo van om de oogschaduw nat aan te brengen, dus ga ik zelf voor de droge variant. Bij het droog aanbrengen van gebakken oogschaduw gebruik ik wel altijd een spons-applicator, hiermee creëer je het beste resultaat.

MUA Merged Trio Eyeshadow Make-up Look

Voor deze glowy summer make-up look gebruik ik alle kleuren uit het doosje. Hieronder volgt de stap voor stap make-up tutorial.

Stap 1

Stap 1

De lichtste kleur breng je als highlighter aan onder de wenkbrauw.
Stap 2

Stap 2

De donkerste kleur breng je aan op het bewegend ooglid.
Stap 3

Stap 3

De rose-achtige kleur breng je aan op de arcade boog en vervolgens laat je alle kleuren vloeiend in elkaar overlopen.
Stap 4

Stap 4

Met de donkerste kleur zet je een lijntje onder het oog en in de binnen ooghoek breng je de lichtste kleur aan.
Stap 5

Stap 5

Als finishing touch breng je 2 laagjes mascara aan op de wimpers!
Stap 5

Stap 5

Je glowy summer make-up look is klaar!

MUA Merged Trio Eyeshadow is verkrijgbaar bij het Kruidvat (en vooral in de grotere filialen) en kost € 4,49. Je kunt deze ook via de website van MUA bestellen.

Ben jij al bekend met de make-up producten van MUA? Wat vind jij van dit budget merk?

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink hilde zaterdag, 18 juni 2016 13:27 Geplaatst door hilde

    Ze doen mij denken aan Chanel, echt mooi! Ik heb al 2 jaar een palette van MUA in mijn la, maar gebruik hem eigenlijk te weinig. ( door een overschot aan oogschaduw denk ik ). Deze is erg mooi! Misschien binnenkort weer even naar het Kruidvat...;-)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •