maandag, 28 december 2015

New Years Eve Party Make-up Look

Geschreven door 
Oud & Nieuw Party Make-up Look! Oud & Nieuw Party Make-up Look!

December is de maand waarin we net even iets meer aan onze make-up looks besteden dan normaal. Tijdens de feestdagen gebruiken we iets meer glitters en highlighters om zo onze perfecte party look te creëren. Na mijn kerst make-up look van dit jaar kan een new years eve make-up look natuurlijk niet uitblijven!

Voor Oud & Nieuw mag de make-up look wat opvallender zijn. Iets zwaarder aangezette ogen en eventueel met glitters en steentjes! In dit artikel laat ik stap voor stap zien hoe ik deze party make-up look heb gemaakt. Kijk je mee?

Make-up tutorial New Years Eve

Bij New Years Eve denk ik al gauw aan een smokey eye in de kleuren zwart, grijs en zilver én glitters! Dit jaar heb ik een smokey eye in deze kleuren gemaakt inclusief zwarte steentjes. Vindt je de steentjes te heftig? Je kunt deze natuurlijk ook weg laten of in een andere kleur gebruiken, maar zelf vind ik het juist wel lekker party-achtig! Het Make-up Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette Mermaids Forever is zeer geschikt om verschillende feestelijke looks mee te maken!

Hieronder zie je stap voor stap de make-up tutorial in foto vorm, onderaan de foto's vindt je de beschrijving.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Stap 8

 • Stap 1: Onder de wenkbrauw breng ik een glanzende highlighter aan. Voor deze look gebruiken we veel glans!
 • Stap 2: Over het bewegend ooglid breng ik een grijze oogschaduw aan. Je kunt hier variëren in kleurhoogte, donker grijs of iets lichter grijs, het is maar net hoe zwaar je de oogmake-up wil maken.
 • Stap 3: Met de grijze oogschaduw maak ik een lijn onder het oog, zodat de grijs tint het gehele oog omringd.
 • Stap 4: Met een iets lichtere grijze oogschaduw, waar veel glans in zit, verbind ik de andere grijze kleur met de highlighter door deze in de arcadeboog aan te brengen. Met een blendingkwast zorg ik ervoor dat de kleuren mooi in elkaar overlopen.
 • Stap 5: Met een mat zwarte oogschaduw zet ik een lijntje boven en onder het oog. Aan de buitenzijde maak ik een wing, de lijnen laat ik ongeveer halverwege het oog overvloeien in de grijze tint.
 • Stap 6: Met een super glanzende zilver achtige oogschaduw accentueer ik het midden van het bewegend ooglid. Deze tint breng ik met het topje van mijn vinger aan voor een extra glanzende touch.
 • Stap 7: Mascara! Een paar laagjes mascara mogen bij een party look natuurlijk niet ontbreken. Als optie zou je hier ook nog nepwimpers kunnen opplakken.
 • Stap 8: De New Years Eve look maak ik af met plaksteentjes. Hier gebruik ik steentjes in een zwarte tint, maar je zou ze ook in een andere kleur kunnen gebruiken. De steentjes plak ik in een wing vorm net iets uitgebreider dan de wing met de zwarte oogschaduw. Wil je all the way gaan, dan zou je de steentjes via de arcadeboog kunnen laten door lopen tot in de binnen ooghoek. Deze steentjes vond ik bij Kruidvat, wellicht zijn ze ook in andere winkels te koop.

Deze New Years Eve party look kun je in 3 verschillende opties dragen. Wil je een wat rustiger en niet te opvallende make-up look, dan laat je de steentjes gewoon weg. Voor een extra touch maak je de steentjes wing en wil je all the way gaan, dan plak de van de steentjes van de binnen tot de buiten ooghoek.

party look 1

party look 2

party look 3

Ik ben benieuwd wat je van mijn party make-up look vindt!

Happy New Year & Be Dazzled!!

3 reacties

 • Reactielink Marushi woensdag, 30 december 2015 15:11 Geplaatst door Marushi

  Wat een mooie oog look heb je gecreëerd! -x-

 • Reactielink Mariska maandag, 28 december 2015 19:26 Geplaatst door Mariska

  Je foto's zijn zo fijn en handig! Ik heb ook van de steentjes aangeschaft, ik moet ze eens proberen. Mooie look!

 • Reactielink MMFASHIONBITES maandag, 28 december 2015 17:20 Geplaatst door MMFASHIONBITES

  Interesting makeup :)
  Maria V.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •