woensdag, 27 januari 2016

I Heart Chocolate Palette Review & Make-up Look

Geschreven door 
I Heart Chocolate Palette Review en Make-up Look I Heart Chocolate Palette Review en Make-up Look

I Heart Make-up | I Heart Chocolate Palette in de test!

Tegenwoordig zijn er steeds meer fijne budget make-up merken in Nederland verkrijgbaar, zo ook het make-up merk I Heart Make-up. Tijdens het I Love Beauty event kwam ik een stand tegen met producten van dit make-up merk waar ik al een tijdje nieuwsgierig naar was. Ik kon het dan ook niet laten om een oogschaduw palette hiervan mee te nemen. Mijn keuze viel op het I Heart Chocolate Palette.

In dit artikel vindt je een review inclusief make-up tutorial van het Make-up Revolution I Heart Make-up - I Heart Chocolate Palette. Kijk je mee?

I Heart Chocolate Palette

Het doosje van het I Heart Chocolate palette ziet er op zich al heel mooi uit en doet zijn naam eer aan door de vorm en look van een heerlijk stuk chocola.

I love make up chocolate palette dicht

Ook de inhoud van dit palette ziet er heel goed uit en telt 16 verschillende oogschaduw kleuren waaronder 6 matte tinten en 10 shimmery tinten. Het palette is geïnspireerd op chocolade kleuren, je vindt hier dan ook een aantal mooie bruin tinten in dit palette terug. De chocolade tinten in combinatie met een paar andere tinten vormt dit een veelzijdig oogschaduw palette om uiteenlopende ooglooks mee te kunnen creëren.

I love make up chocolate palette open

Op de 2 onderstaande foto's kun je de swatches van het I Heart Chocolate palette bekijken. Ik heb de swatches in tweeën verdeeld. Op de eerste foto vindt je de 8 swatches van het linker deel van het palette en op de tweede foto vindt je de 8 swatches van het rechter deel van het palette.

I love make up chocolate swatches 1

i love make up chocolate swatches 2

Zoals je kunt zien zijn de oogschaduw kleuren heel goed gepigmenteerd.

Make-up Look I Heart Chocolate Palette

Stap 1
Als highlighter onder de wenkbrauw breng ik de matte lichte kleur You Need Love aan.
Stap 2
In de arcadeboog breng ik de matte bruine tint One More Piece aan.
Stap 3
Op het bewegend ooglid breng ik de shimmery tint Love Divine aan.
Stap 4
Met een schuine eyeliner kwast maak een een lijntje boven en onder het oog uitlopend in een wing met de kleur What A Way To Go.
Stap 5
Met een fluffy blendingkwast neem ik een klein beetje van de matte roze tint Meet Chocolate en vervaag ik de harde lijnen waardoor alle kleuren mooi in elkaar overlopen.
Stap 6
In het midden van het bewegend ooglid breng ik met mijn vingertop een klein beetje van de shimmery kleur More! aan voor een extra highlightend effect.
Stap 7
In de binnen ooghoek breng ik nog een klein beetje highlighter aan met de kleur Endorphins Ready!.
Stap 8
Als finishing touch breng ik een paar laagjes zwarte mascara aan!

Mijn review over I Heart Chocolate Palette

Voor een budgetmerk is dit een heel erg fijn oogschaduw palette. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en de oogschaduw is makkelijk om mee te werken, de kleuren zijn goed te blenden. Soms moet je iets voorzichtig zijn met fall-out van de oogschaduw. Er zitten veel verschillende kleuren in het palette waardoor je meerdere verschillende ooglooks kunt maken, van naturel tot een party look.

I Heart Make-up is een onderdeel van Make-up Revolution. Al eerder schreef ik een review over dit Make-up Revolution palette.
Bekijk hier welke I Heart Makeup palettes online verkrijgbaar zijn, maar soms kom je ze ook weleens tegen in de winkels bij Kruidvat en Etos.

Wat vindt jij van het I Heart Chocolate palette? En van de ooglook?

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink Mariska woensdag, 27 januari 2016 17:06 Geplaatst door Mariska

    Super handig met die stappen! Ik heb dit palette ook, vind 'm heel fijn.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •